Nieuwe office manager voor het KOP

Even voorstellen

Mijn naam is Nienke Teurlings en sinds kort ben ik werkzaam als Officemanager voor het KOP.

Als mijn naam of gezicht je enigszins bekend voorkomt kan dat kloppen, want ik ben opgegroeid in Hooge Mierde en heb zelfs nog enkele jaren op de Rietbeek Mavo in Reusel gezeten. Mijn eindexamen jaar heb ik op de Pius X in Bladel gedaan. Daarnaast heb ik jaren gewoond en gewerkt in de verschillende Kempendorpen Bladel, Hapert, Eersel en Bergeijk.

Door werk en de liefde ben ik in Eindhoven terecht gekomen en woon daar met mijn man Pim en twee kinderen, Bram van 14 en Vera van 11 jaar oud. Ook wandel ik elke dag met onze eigenwijze Corgi hond Wendel waardoor ik dagelijks de nodige stappen in de buitenlucht zet.

Na ruim 20 jaar in logistieke functies was het tijd voor wat anders en sinds 2022 werk ik als enthousiaste project- office- en eventmanager voor bedrijven en stichtingen. Het zorgen dat alles op rolletjes loopt en het kunnen regelen en organiseren en verbindend kunnen  werken, staat centraal in mijn werk. Als ik daarbij nieuwe dingen leer en tegelijkertijd mensen en/of bedrijven kan verbinden, krijg ik er energie van.  Ook ben ik als vrijwilliger verbonden aan het Burst Your Bubble project wat zich inzet om de eenzaamheid in Eindhoven tussen locals en internationals te verkleinen en voor het landelijke netwerk Het Vrouwelijke Ondernemers Netwerk organiseer ik netwerkevents voor de regio Eindhoven.

Ik kom nog regelmatig in de Kempen voor familie en vrienden en ben altijd in voor een gezellige borrel of etentje. Om dit te compenseren en niet tonnetje rond te worden doe ik aan crossfit en heb sinds vorig jaar Oktober het hardlopen weer opgepakt.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films en lees ik graag. Ook bezoek ik nog steeds graag een muziekfestival of concert.Enkele guilty pleasures van mij zijn; een zak knabbelspek of hard gebakken spek eten, sparen van Douwe Egberts punten (ze bestaan nog)! en het samen met mijn dochter kijken van First Dates afleveringen.

In ieder geval heb ik super veel zin om met het KOP Bureau te bouwen aan een mooi team waarmee we samen alle ambities en projecten verder vorm kunnen geven en zo de vele ondernemers en het ondernemersklimaat in de prachtige Kempen te ondersteunen.

Wie weet tot ziens!