Nieuwe Arbeidsmarkt programmamanager KOP: Lieke van Schijndel

Even voorstellen…

Mijn naam is Lieke van Schijndel en ik ben onlangs gestart als Programmamanager Arbeidsmarkt bij Het KOP. De thema’s Talentontwikkeling en Arbeidsmarkt, twee belangrijke pijlers bij het KOP, spreken mij enorm aan. We hebben ontzettend veel moois te bieden in de Kempen en hoe mooi is dat om hier een bedrage aan te mogen leveren!

In 2021 maakte ik de overstap van Management Assistent naar Corporate Recruiter, een veelzijdige rol waarin ik veel voldoening vind door het werken met diverse stakeholders, organisatie breed bezig zijn en met als hoofddoel het verbinden van mensen en organisaties. Met mijn achtergrond in de technische maakindustrie en opdrachten bij Fokker/GKN Aerospace, DAF, DPD en Scania, kijk ik ernaar uit om bij te dragen aan het thema Arbeidsmarkt in de Kempen.

Ik ben opgegroeid in Bladel en woon nu samen met mijn man Arno en drie kinderen, Sven 12, Lars 9 en Roos 5 jaar oud in Hooge Mierde.

 

Het KOP Bureauteam is blij met de komst van Lieke en dat de thema’s  Arbeidsmarkt en Talentontwikkeling met haar kennis en ervaring nog meer vorm gaan krijgen voor de ondernemers in de Kempen.