Nerus International naar Kempisch Bedrijvenpark

Nerus International is al 26 jaar specialist in private label huisdiervoeding. Het bedrijf verkoopt voeding en snacks voor vissen, honden, katten, vogels en knaagdieren. Deze producten worden verkocht aan groothandels, dierenspeciaalzaken en tuincentra in Europa. Het bedrijf is nu gevestigd in Eersel en Knegsel en is vanwege groei toe aan een nieuwe locatie. Daarom is besloten te verhuizen naar het KBP. Hier kunnen de 40 medewerkers goed samenwerken en blijft reistijd tussen de twee huidige locaties bespaard.

Directeur Hein Neutkens: “Veel van onze producten worden eerst in Knegsel afgevuld in zakken, potten en emmers. Daarna vervoeren we deze artikelen naar Eersel omdat daar de bestellingen van onze klanten verzamelt en verzonden worden. Dat willen we graag onder één dak brengen. Bovendien groeien we elk jaar in klanten en artikelen, dus moesten we kijken naar een nieuwe ruimere locatie. Het Kempisch Bedrijvenpark is dan een logische keuze; prima verbindingen en dichtbij voor mijn medewerkers.”

Moeskops’ Bouwbedrijf uit Bergeijk heeft het pand ontwikkeld, verzorgde de vergunningaanvraag en gaat ook de nieuwe bedrijfsruimte realiseren. Margry Arts Architecten uit Valkenswaard tekende voor het ontwerp.

Kempisch Bedrijvenpark
Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio kunnen hier terecht. Inmiddels is ruim 64% van het bedrijvenpark verkocht. Meer info: www.kempischbedrijvenpark.com.