Moto Master verhuist naar Kempisch Bedrijvenpark

Moto Master uit Duizel verhuist naar het Kempisch Bedrijvenpark te Hapert. De verkoopovereenkomst is getekend en de aanvraag voor de omgevingsvergunning voor de nieuwbouw is ingediend.

Moto Master Europe BV is producent van remschijven en remsystemen voor de professionele motorsport en de gemotoriseerde tweewieler aftermarket. Het bedrijf ontwikkelt en produceert deze producten in eigen huis met een uitgebreid machinepark en werkt hierbij samen met grote merken zoals KTM en BMW Motorrad.  Moto Master producten worden naar meer dan 50 landen wereldwijd gedistribueerd. Vanwege ruimtegebrek op de locatie in Duizel heeft het bedrijf besloten om te verplaatsen naar het Kempisch Bedrijvenpark. Op een fraaie zichtlocatie aan de Provincialeweg wordt een ruim pand gebouwd. In de tweede helft van 2021 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden. Het pand is ontworpen door Franken Architectuur uit Bergeijk.

Kempisch Bedrijvenpark
Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 hectare groot, dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Grote bedrijven die door willen groeien in eigen regio kunnen hier terecht. Inmiddels is ruim 68% van het bedrijvenpark verkocht. Meer info: www.kempischbedrijvenpark.com.