Mariska Kox-Aarts uitgeroepen tot beste reisadviseur van Noord Brabant!

Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) van Noord Brabant, dat is de titel die Mariska Kox-Aarts op woensdag 9 januari in ontvangst mocht nemen. Naast het winnen van deze pracht prijs, mag Mariska afreizen naar Peru en Curaçao.

Prestigieuze verkiezing in de reisbranche
De titel ZRA is dé grote prijs binnen de Nederlandse reisbranche en is in september 2018 van start gegaan onder het motto: ‘’Samen sta je sterk’’. Voordat je de kans krijgt om jezelf te presenteren voor de vakjury moeten er diverse opdrachten succesvol afgerond worden.

Battle of the reisadviseurs
De verkiezing bestaat uit een aantal ronden, zoals een kennistest, het opstellen van een offerte, een vragenlijst, een marketingcase én in de halve finale een battle. In deze battle, gehouden op Rotterdam Airport, maakten Mariska en haar concurrenten een moodboard van een vakantievoorstel. Naast dat de moodboards individueel gepresenteerd werden, was ook een kennisquiz onderdeel van de dag. En ja hoor, Mariska ging dankzij haar betoverende moodboard linea recta door naar de finale!

Spannend… het juryrapport!
In de finale werd de jury, bestaande uit grote namen uit de reiswereld waaronder KLM, ANVR en RIU Hotels & Resorts, Vakblad Travelpro, met succes overtuigd door Mariska. Tijdens het uitreiken van de award roemde de vakjury haar sterke punten:

– Zeer proactief in het uitbreiden van het netwerk
– Mooie groei qua omzet
– Geven loont..
– Een échte ondernemer en zeer energiek

Wie is Mariska Kox-Aarts?
Mariska werkt al vele jaren als zelfstandig reisadviseur. Op afspraak in haar kantoor in Eersel, of gewoon bij de mensen thuis. Met al haar kennis en ervaring regelt ze vakanties op maat. ‘’Laat mij uw reis verzorgen en u zult genieten van de perfecte vakantie!’’

Mariska blinkt vooral uit wanneer het gaat om vakanties naar Afrika, Australië, cruises, honeymoons, familievakanties en reizen op maat. Dankzij haar koffer vol met reiservaring weet ze exact waar ze over praat! Op zoek naar hulp voor het plannen van uw droomreis?

The Travel Club – Mariska Kox

06-27523408 | mariska@thetravelclub.nl