LinkedIn training voor beginners

Het Kempisch Ondernemers Platform organiseert 2 LinkedIn trainingen voor Kempische  bedrijven. Om te beginnen een LinkedIn training voor beginners op 24 mei 2022 van 8.30 tot 12.00 uur op de Diamantweg 10 in Hapert. De training voor gevorderden volgt op 22 juni 2022.

De LinkedIn beginners training heeft als doel om Kempische bedrijven kennis laten maken met de kracht en de mogelijkheden van het grootste online zakelijke netwerk ter wereld.

Voor wie?
Speciaal voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het kanaal, maar geen tot weinig ervaring hebben. Je hebt nog geen LinkedIn-profiel of gebruikt je huidige profiel niet meer dan één keer per maand.

Wat ga je leren?
We behandelen de basisingrediënten die zorgen voor een perfect presterend profiel. Tijdens deze sessie worden de volgende uitdagingen behandeld:

  • De kracht van LinkedIn
  • De basisfunctionaliteiten van LinkedIn
  • Het bouwen van een uniek bedrijfsprofiel
  • Het maken van doelgroepgerichte berichten
  • Posts plaatsen die leiden tot bereik, interactie of betrokkenheid,
  • Het bedrijfsprofiel gebruiken als leadgenerator
  • Draagvlak creëren binnen het bedrijf

* Zijn al de bovenstaande punten al bekend terrein voor jou? De training voor gevorderden is op 22 juni. Hierover volgt snel meer informatie.

Aanmelden kan via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Slenders (stefan@hetkop.nl).

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Wees er dus snel bij! Kosten per deelnemer bedragen 145 euro. Leden van het Kempisch Ondernemers Platform betalen slechts 45 euro.

Leden van Bergeijkse Ondernemers Club (BOC), Ondernemend Eersel (OE), Ondernemers Vereniging Bedrijventerreinen Reusel de Mierden (OVBRM), Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) en Vereniging Ondernemers Luyksgestel (VOL) zijn aangesloten bij KOP.