Linkedin training: Duidelijk, verhelderend, inspirerend

“Duidelijk, verhelderend, inspirerend” was de feedback van één van de deelnemers op de Linkedin training van woensdag 13 juli. Deze training was de laatste training in serie van drie over Linkedin. En met een reden. Linkedin is wereldwijd de grootste zakelijke netwerksite en telt in Nederland meer dan 4 miljoen gebruikers. Goed voor bijna 50% van de beroepsbevolking. Dat maakt dat Linkedin belangrijk is voor het werven van medewerkers en het acquireren van nieuwe klanten.

In het totaal hebben 33 deelnemers de trainingen gevolgd die in samenwerking met communicatiebureau Maaketing en het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) tot stand is gekomen. Trainers Sten van Poppel en Jorg Michiels van Maaketing gaven de cursisten inzicht in hoe de algoritmes van Linkedin werken en wat dit betekent voor je ‘posts’. Andere onderwerpen die aan bod kwamen waren Linkedin Automation, Social Selling Index en heel veel praktische tips om je (bedrijfs)profiel te verbeteren of simpelweg gericht te zoeken.

In het najaar volgen nog een aantal andere trainingen en workshops. Wil je weten welke dat zijn of wil je deelnemen? Hou dan onze website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of – nog beter – volg ons op Linkedin!