Krachten bundelen met behulp van Tech2B

De COVID-19 crisis legt een enorme druk op de Nederlandse en wereldwijde maakindustrie. Vooral voor degenen die afhankelijk zijn van werknemers van wie de taak niet op afstand kan worden uitgevoerd. Ongeveer 80% van de maakbedrijven verwacht dat de crisis een financiële impact zal hebben op hun bedrijf.

 

GRATIS gebruik
Vanwege de acute wereldwijde crisis zal het Tech2B platform GRATIS te gebruiken zijn om bedrijven ondersteuning te bieden in de lastige situatie. Hierdoor kan uw bedrijf onmiddellijk profiteren en hopelijk zo de financiële schade te beperken. Zo streven we ervoor om:

  • Onmiddellijk beschikbare productiecapaciteit zichtbaar
  • Geen onderbreking van de toeleveringsketen
  • Minimaliseren van bedrijfsstilstand
  • Leveringsbetrouwbaarheid

We willen niet dat onze klanten grote economische schade lijden door het coronavirus.

 

Krachten bundelen
Tech2B geeft de maakindustrie van Nederland de mogelijkheid om de krachten te bundelen en zo de impact COVID-19 crisis te reduceren. Wederzijdse ondersteuning, samenwerking, solidariteit en het proactief benutten van nieuwe kansen vormen de beste drijfveren voor een goed functionerende en geoptimaliseerde ketenintegratie. Nu en in de toekomst!

 

Flexibiliteit en snel handelen
Bedrijven moeten in tijden van COVID-19 crisis flexibel zijn en snel kunnen handelen om op kort termijn nieuwe opdrachten en/of betrouwbare toeleveranciers te vinden met de juiste competenties. Tech2B kan bedrijven die in deze lastige situatie zitten helpen d.m.v. slimme tools:

  • Inzichtelijk bedrijfsprofiel
  • Minder administratieve last door standaardisering
  • Aanvraag, offerte en orderbeheer
  • Realtime communicatie
  • Eenvoudige en slimme offerte software
  • Geïntegreerde AutoDesk viewer.

Alle benodigde functionaliteiten om snel en eenvoudig betrouwbare en goed passende opdrachten en/of toeleveranciers te vinden.

 

Kempisch product
Tech2B is een jonge startup met 3 oprichters uit Bladel; Dirk Wouters de bedenker van het platform en heeft veel affiniteit met de maakindustrie en 3D-printing, Paul Wouters de broer van Dirk die verantwoordelijk is voor financieel en organisatorische stuk van het bedrijf en Sjors Hooijen die vanuit zijn kantoor in Bladel een remote development team aanstuurt uit Rusland en Vietnam en technisch verantwoordelijk is.

 

Aanbod capaciteit:
Het platform is ook aanbod gericht, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om concreet aanbod te plaatsen op het platform.

 

GRATIS aanmelden:
Bent u actief in de maakindustrie en heeft u ook interesse in een account, dan kunt u via de website het aanmeldformulier invullen: https://tech2b.cc/registreren