KOPpartners in de spotlights: Kempen Cladding BV en Adra Metaalbewerking BV

“Onze naamsvoering zegt al voldoende”, reageert  Mat Cuypers van Kempen Cladding B.V.  als we hem vragen wat ondernemen in de Kempen voor hem betekent. “Maar we zijn verder ook gecharmeerd van de Kempische mentaliteit en vele manieren om te ondernemen.”
Vanuit Bergeijk verwacht deze Kempische ondernemer van het partnerschap bij  Kempisch Ondernemers Platform het ‘gezamenlijk optrekken om problemen waar we tegenaanlopen aan te pakken’. Maar, vooral ook: “We kunnen elkaar versterken in toekomstige plannen!”.

Ook Erik Van Rooij van ADRA Metaalbewerking BV gaat via het partnerschap van het Kempisch Ondernemers Platform voor een goede samenwerking in de Kempen. “Dat maakt ons tot een sterke regio. Ondernemen in de Kempen betekent voor mij werken in een mooie regio, waar innoveren in het DNA zit. En (samen)werken met mensen die nog een no nonsens instelling hebben.”

Dat draagt hij ook graag over aan de jongere generatie. Erik Van Rooij is als ondernemer lid van de Denktank van KempenTech, waar onderwijs, bedrijfsleven én overheid in gesprek gaan over manieren om jeugd en jongeren een goed beeld te geven van de kansen die de Kempische maakindustrie bieden. Ook daar is slim samenwerken hard nodig, kennis delen maakt dat je allemaal de deuren makkelijker openzet voor de jonge talenten die alle bedrijven in de Kempen hard nodig hebben.

Net als Kempen Cladding B.V., ADRA Metaalbewerking BV en tientallen andere bedrijven als partner ook meebouwen aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen? Meld je snel aan! Partners doen gratis mee met tal van extra activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers, dus je collega’s kunnen ook aansluiten bij bijvoorbeeld de HR Leerkring of de Bijbaantjesmarkt!  https://lnkd.in/dFf9QmPE