KOPpartners in de spotlights: Inno-Tec Nederland BV en HKB Voor succesvoller ondernemen!

Partner worden van het Kempisch Ondernemers Platform, dat doet Simone van Grotel om ‘samen met bedrijven in de regio de krachten te bundelen voor een waardevolle samenwerking’. Inno-Tec Nederland BV opereert vanuit Riethoven, maar ondernemen in de Kempen betekent voor hen ‘samen producten en diensten leveren, welke uiteindelijk de hele wereld over gaan’.

Het Kempisch Ondernemers Platform ondersteunt zo’n 800 Kempische bedrijven, groot en kleiner, om die missie waar te maken. Met samenwerkingen en scholing rond HR, maar ook de aanpak van energie-transities. Zo zorgen we dat bedrijven vooruit kunnen én bereikbaar blijven.

De KempenTech slogan dat onderwijs en bedrijfsleven in de Kempen samen de grootste werkplaats van Brainport Eindhoven vormen, past goed bij Inno-Tec Nederland BV. “We verwachten van het KOP een samenwerking met collegabedrijven. Zo kunnen we Zuidoost-Brabant samen op de kaart zetten als Technical suplier!”

Meteen een kans voor ons om nog wel een vooroordeel weg te halen: het Kempisch Ondernemers Platform is er voor alle sectoren in de Kempen. Logisch dus dat ook  Rob Bierens ✔ van HKB | Voor succesvoller ondernemen! als partner is aangesloten. “Wij geloven in een sterk ondernemersklimaat en samenwerking tussen ondernemers. Om die samenwerking te ondersteunen en ondernemers te vertegenwoordigen is een professionele organisatie nodig. En het Kempisch Ondernemers Platform vervult die rol voor Kempische ondernemers.”

Een mooi compliment natuurlijk, maar wat verwacht  Rob Bierens ✔ - toch een bedrijfsadvieskantoor – daar dan van? “Ik verwacht dat het KOP een platte en daadkrachtige organisatie is. Actiegericht!”

Dat maken we graag waar. En wil je net als al die tientallen andere bedrijven in de Kempen partner worden? Partners van het Kempisch Ondernemers Platform  krijgen direct toegang tot alle extra’s, zoals zo’n Meet & Match, BijbaantjesMarkt, HR-Leerkringen, innovatie-kennissessies, voucher-regelingen, de Vakroute, het grote onderlinge netwerk en overleggen met bijvoorbeeld Brainport Eindhoven, maar ook ASML.

In plaats van steeds weer financieel te investeren in een los event, advertentie of product, is het partner-lidmaatschap een all in-pakket dat start bij 40 euro per maand voor bedrijven tot 11 medewerkers en maximaal 200 euro per maand kost voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers. https://lnkd.in/dFf9QmPE