KOPpartner Boerboom Hout Groep in de spotlights

“Ondernemen in de Kempen is ondernemen met betrouwbare en gedreven werknemers en eerlijke ondernemers, voor wie geldt: afspraak is afspraak.” En dat is een mooie basis om ook als ondernemers zelf samen te werken binnen het Kempisch Ondernemers Platform, vindt Bas Boerboom van Boerboom Hout Groep.

Daarom plakte Bas deze week de KOP Partner-sticker pal naast de voordeur van zijn bedrijf in Bergeijk. Frans Boerboom startte in 1975 als ambachtelijk houtbewerker en Boerboom Hout heeft zich ontwikkeld tot industrieel toeleverancier. Bas: “Het KOP stimuleert de gezamenlijke kracht van de bedrijven in de Kempen. Samen staan we sterker.”

Als partner van het KOP rekent Bas Boerboom op ‘fijne contacten met collega-ondernemers, maar ook medezeggenschap in regionale kwesties’. Daar gaan wij natuurlijk voor zorgen! Van energietransitie tot krapte op de arbeidsmarkt of het werven en opleiden van nieuw talent, we pakken het samen op.

Net als Boerboom Hout Groep én tientallen andere bedrijven ook partner worden van het Kempisch Ondernemers Platform? Dan bouw je mee aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen. En partners doen gratis mee met tal van extra activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers, dus je collega’s kunnen ook aansluiten bij bijvoorbeeld de HR Leerkring of de Bijbaantjesmarkt! Meld je snel aan: https://lnkd.in/ex4i2GiK