Kerst in de Kempen

Langzaamaan gaan we richting kerst. Een tijd om te reflecteren en medewerkers te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. 2020 werd gedomineerd door corona en dat maakte het tot een bijzonder jaar. De huidige situatie laat het nog niet toe om een fysieke kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren en ook een ander fysiek kerstevent is voorlopig helaas niet mogelijk. Maar je wil je medewerkers wel graag je waardering op een gepaste en veilige manier tonen.

Als ondernemer heb je hoogstwaarschijnlijk ook de effecten van de corona-maatregelen flink gevoeld. En het is nog best onzeker wat ons hierin komend jaar te wachten staat. Voor Nummereen Kinderopvang organiseren we al enkele jaren een groots kerstevent, waarbij we lokale ondernemers een podium geven onze medewerkers te verleiden hun kerstdukaten juist bij hen te laten besteden. Dit jaar is dat wat lastiger, maar misschien nog wel belangrijker dan andere jaren, om elkaar te steunen waar mogelijk.

Tijd voor actie dus. Bij Nummereen is het motto nu  niet voor niets #watkanwel! We hebben een uniek platform ontwikkeld waarmee we een online kerstmarkt faciliteren voor ondernemers uit de Kempen. Je medewerkers krijgen een unieke toegangscode en betreden daarmee de digitale kerstmarkt met de look and feel van jouw organisatie. Ze zien een persoonlijke videoboodschap (een kerstwens, bedankje, etc.) vanuit je organisatie en kunnen daarna zelf hun kerstbudget besteden bij diverse aanbieders naar keuze. Deze aanbieders zijn allemaal lokale ondernemers, winkeliers uit regio de Kempen. Daarmee verwen je niet alleen je medewerkers maar steun je ook de lokale ondernemer!

We hebben de belangrijkste informatie bij elkaar gezet op onze website www.kerstindekempen.nl. Heb je interesse of wil je meer weten? Ik licht het met plezier toe! Stuur me een mailtje (info@kerstindekempen.nl) met je vraag, en wanneer ik je het beste kan bereiken.