Kennissessie SCSN: Hogere productiviteit door data te delen in de leveranciersketen

Wil jij makkelijker, sneller en betrouwbaarder data delen? Dat kan met een Smart Connected Supplier Network (SCSN). SCSN richt zich specifiek op de toeleverketens in de maakindustrie. Het succes van deze ketens staat of valt bij het delen van grote hoeveelheden data. Met SCSN kan dit nu veel eenvoudiger.

Hoe werkt een Smart Connected Supplier Network (SCSN)?
SCSN-berichten kunnen automatisch in het ERP-systeem van een aangesloten bedrijf verwerkt worden. Zo hoef je data van jouw klanten niet meer te lezen, interpreteren en manueel in te voeren in jouw eigen ERP-systeem. Dat bespaart tijd en voorkomt menselijke fouten. Tijdens deze bijeenkomst bij Made by Driessen leggen zowel gebruikers als ontwikkelaars uit wat SCSN voor jouw bedrijf kan betekenen.

Programma 

15:00 – 15:10 uur Inloop
15:10 – 15:15 uur Opening door Stefan Slenders, Kempisch Ondernemers Platform
15:15 – 15:25 uur Wat is een SCSN Netwerk? Rob de Beule van stichting SCSN legt uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.
15:25 – 15:45 uur Wat biedt SCSN voor toeleveraars? Adriaan van Kalkeren vertelt hoe hij SCSN toepast bij metaalgroothandel MCB.
15.45 – 15.55 uur Hoe kunnen kleine bedrijven aanhaken op SCSN? Paul Wouters van Tech2B geeft inzicht in de mogelijkheden.
15:55 – 16:15 uur SCSN in de praktijk. Dennis Driessen van Made by Driessen deelt zijn ervaringen.
16:15 – 17:00 uur Open gesprek over kansen en knelpunten voor toeleveranciers en afnemers in de keten


Datum:           30 november 2022

Locatie:           Made by Driessen,
                         Kuiper 2, 5521 DH Eersel

Aanmelden kan via: link

Deze kennissessie is bedoeld voor maakbedrijven in de Kempen en is GRATIS toegankelijk voor alle leden van het Kempisch Ondernemers Platform. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Slenders, stefan@hetkop.nl