Kempische koffie bij ISK

De inkoop van koffie mag niet ontbreken in het overzicht van ISK-inkoopprojecten waar Kempische ondernemers hun voordeel mee kunnen doen. Vanaf 1 oktober 2018 kunnen lid bedrijven van OBGB (Bladel), POB (Bergeijk), IGE (Eersel) en OVBRM (Reusel-De Mierden) gebruik maken van de raamovereenkomst die ISK met Fortune Coffee regio Hapert sloot. Na een uitgebreide tender, waarbij een smaaktest uiteraard niet ontbrak, besloot het ISK-bestuur zaken te gaan doen met Antonie Loonen van Fortune Coffee regio Hapert. En daarmee voegt ISK weer een lokale leverancier en bovendien lid van één van de aangesloten ondernemersverenigingen aan de voorkeurslijst van leveranciers toe.

Antonie Loonen van Fortune Coffee Regio Hapert is verheugd om te gaan samenwerken met ISK en haar lid bedrijven. Hij gaat, op verzoek van de aangesloten Kempische bedrijven, een ‘advies op maat’ geven aan de aangesloten bedrijven op het gebied van koffie: ‘We bieden een prachtig product en we zorgen voor heerlijke én eerlijke koffie. Dat laatste vinden we minstens zo belangrijk. Want om te kunnen genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze eerlijk tot stand is gekomen. Zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van mensen. Dan smaakt de koffie veel beter!.’ Antonie Loonen vierde in 2017 het vijfjarig lustrum van Fortune Coffee regio Hapert en verzorgt inmiddels voor veel bedrijven in de regio de koffie in kantines, wachtruimtes en kantoren. Koffie, thee en ook melk, suiker en alle andere toebehoren worden door Loonen en zijn personeel tot in de keukenkast geleverd en ook het onderhoud van de koffieapparaten is in goede handen.

Binnen de ISK afspraken is dan ook gedacht aan die bedrijven die Fortune Coffee regio Hapert reeds als voorkeursleverancier voor koffie hebben. Er zijn afspraken gemaakt dat zij op basis van de jaarlijkse afname een krediet ontvangen om daarmee ingrediënten zoals koffie, thee of andere zaken aan te schaffen. Antonie Loonen: ‘Dat betekent dat er voordeel te behalen is voor de bestaande klanten maar ook voor die bedrijven die nog niet gebruik maken van de goede dienstverlening: te allen tijde gratis onderhoud en geen voorrijkosten.’ Fortune Coffee is binnen een werkdag (of eerder) ter plaatse. En er is vooral… lekkere koffie! ‘Een bedrijf hoeft zich nooit zorgen te maken over één van de belangrijkste zaken in het pand, de koffie!’ besluit Antonie Loonen, die vastbesloten is om van de samenwerking met ISK een succes te maken.

Leden van IGE, OVBRM, POB en OBGB maken vrijblijvend en kosteloos gebruik van de ISK voordelen.
www.iskempen.nl   www.fortune.nl   hapert@fortune.nl
———————————————————————————————————————–

ISK BIEDT LIDBEDRIJVEN VAN DE AANGESLOTEN ONDERNEMERSVERENIGINGEN VOORDELIGE RAAMCONTRACTEN AAN OP HET GEBIED VAN:

Arbo – RI&E – Inkoop gas en elektriciteit (medewerkers en bedrijven) – Afvalverwerking – Vaste en mobiele telefonie – Kantoorartikelen – Glasbewassing – Controle brandblusmiddelen – Kantinebenodigdheden – BHV opleidingen  – Credit Management – Koffie – Heftruckcursussen – Kantoormachines – Collectieve zorgverzekering – Haal en brengservice post – E & W Inspecties – Google Business View