Introductie stagiairs Maarten en Bram

Begin februari zijn onze nieuwe stagiairs Maarten Bogers en Bram van de Pas begonnen aan hun stageperiode bij het KOP en Alius. Zij zetten hierbij hun vaardigheden en expertise als beginnend beroepsprofessionals in en leveren daarmee een bijdrage aan de huidige problematiek omtrent de regionale energietransitie. Daarnaast zullen ze een bijdrage bieden aan project LOBASG waarbij ze het KOP, Alius en Scholt energy zullen ondersteunen om stappen te zetten in de collectieve verbetering van duurzaamheid en efficiëntie.

Maarten Bogers is als 3e jaars Bedrijfskunde student een echte aanpakker. Als voorzitter van zijn studievereniging brengt hij graag mensen samen. Communicatie staat bij Maarten hoog aan het vaandel en hij richt zich dan ook  op de onderlinge communicatie tussen ondernemers, gemeenten en andere belanghebbenden.

Bram van de Pas volgt de opleiding Technische Bedrijfskunde en zit momenteel eveneens in het 3e jaar van zijn opleiding. Bram heeft affectie met techniek en alle aspecten omtrent data. Bram is iemand die energie en motivatie haalt uit het doelgericht creëren van oplossingen en inzichten aan de hand van data. Deze energie benut hij om binnen dit project tot relevante inzichten te komen.

Beiden studenten hebben affectie met duurzaamheid. Dit zal hen samen met de begeleiding van Jaap Leeflang en Hetty de juiste handvaten bieden om het project op de Waterlaat in Bergeijk met overtuiging en daadkracht te ondersteunen.

Voor dit project zullen Maarten en Bram binnenkort contact opnemen met verschillende ondernemers op de Waterlaat in Bergeijk. Met hulp en medewerking van deze ondernemers en Gemeente Bergeijk hopen zij een mooi resultaat neer te zetten waar alle ondernemers in de Kempenregio baat bij hebben.