Interactieve kennissessie ‘Méér doen, met hetzelfde team’ helpt ondernemers groeien

Op 6 juli vond de inspirerende kennissessie ‘Méér doen, met hetzelfde team’ plaats. Deze sessie is een gezamenlijk initiatief van  het Kempisch Ondernemers Platform (KOP), Rendus Organisatieadvies en beGuru. De 2-uur durende sessie bood ondernemers de mogelijkheid om uitdagingen binnen hun organisaties te analyseren, oplossingen te bedenken en deze toe te passen. Bas Kierkels van beGuru en Eric van de Mortel van Rendus Organisatieadvies, beiden ervaren in het analyseren en verbeteren van organisaties, deelden hun expertise om ondernemers te helpen meer te bereiken met dezelfde mensen.

De ochtendsessie vond plaats bij HAPERT-aanhangwagens, waar Stefan Slenders, Bureaumanager bij het KOP het woord opende. Bas Kierkels van beGuru benadrukte het belang van slimmer werken en hoe digitalisering hierbij kan helpen. Hij stelde dat hij ondernemers vooral plezier in hun werk gunt, zodat ze zich kunnen richten op waar ze echt goed in zijn.

Vervolgens sprak Eric van de Mortel over uitdagingen die ontstaan in tijden van drukte, personeelstekort en overvloedige ideeën, maar uiteindelijk te weinig tijd hebben. Hij deelde strategieën om deze patronen te doorbreken en oplossingen te vinden. Eric nam de deelnemers mee om vanuit een missie de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk.

De ochtend werd afgesloten met een inspirerende rondleiding door de fabriek van HAPERT- aanhangwagens. De deelnemende bedrijven waren onder andere Imants, Van Orsouw Liften, STAPRO liften, ABAB Accountants, Peetsers TS, Rotaid AED Cabinets, Louis Verwimp, Imants, Borrenbergs Groep, LOA Group en Interieurbouwer van Wijnen Van Weert

De interactieve kennissessie ‘Méér doen, met hetzelfde team’ bood ondernemers waardevolle inzichten en praktische tips om hun organisaties naar een hoger niveau te tillen.