Inspiratiebijeenkomst Young Entrepreneurs by OBGB & Pieter Bax – Luxlight

Wat kun je leren van Asterix en Obelix? Hoe kun je het beste samenwerken? En hoe realiseer je gelijkheid en gelijkwaardigheid in samenwerking met collega’s, leveranciers of partners?

Op die vragen zal Pieter Bax (van de Baluxe Groep, waar Luxlight één van de onderdelen van is) ons een inspirerend antwoord gaan geven met een mooie, niet-alledaagse visie op ondernemen en ondernemerschap.

Op 26 september 2019 organiseert Young Entrepreneurs by OBGB met Pieter Bax een inspiratiebijeenkomst bij Luxlight in Westerhoven. Bij de bijeenkomst wordt ingegaan op de bijzondere visie op ondernemen van de Baluxe groep en het motto: “Succes door verbondenheid”. Pieter gaat in op de kracht van samenwerking en gelijkwaardigheid. Bij Pieter staat het welzijn van mensen voorop, zowel binnen als buiten zijn bedrijf.

Na een presentatie waarin Pieter zal ingaan op zijn visie op ondernemerschap en samenwerking, krijgen we een rondleiding bij Luxlight. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Meld je aan via info@obgb.nl met opgaaf van naam en bedrijfsnaam. We hebben zo’n 35 plaatsen beschikbaar, dus meld je op tijd aan! Deelname is gratis.

 

Hopelijk tot de 26e!

Met vriendelijke groet,

Frank Rooijakkers

Sanne van Eijk

Ruud Schippers