Kempische ondernemers maken intensief gebruik van samenwerking tussen ISK en Lead Healthcare

 

Sinds een week wordt intensief gebruik gemaakt van de COVID Snelteststraat bij ISK-lid Van Ham Tenten & Podia aan Hallenstraat 20 te Bladel. Ondernemers kunnen binnen een uur een afspraak inplannen voor het afnemen van een COVID sneltest bij hun medewerkers. Binnen 15 minuten is het testresultaat bekend en weten ondernemers of hun medewerkers al dan niet weer aan het werk kunnen.

Het ontwikkelde concept voldoet aan alle inspectie eisen en heeft een landelijke dekking. De kwaliteit van de dienstverlening is goed; ook voor dit project een belangrijk selectiecriterium voor het ISK-bestuur. De door de overheid goedgekeurde sneltesten worden gebruikt en de neusswap wordt uitgevoerd door een gekwalificeerd zorgprofessional. Bij positief resultaat wordt telefonisch contact opgenomen met de geteste persoon en de testresultaten worden doorgegeven aan de GGD ten behoeve van het Bron en Contact Onderzoek. De kosten bedragen € 99,= per test en het is mogelijk om COVID-19 reis certificaten voor buitenlandse reizen af te nemen.

 

In het kort:
– De locatie van de COVID Snelteststraat de Kempen is Hallenstraat 20 te Bladel (entree vanuit Hallenstraat). Openingstijden: ma t/m vr 8:00 – 17:00 uur.
– Volg op locatie de aangegeven huisregels (op borden aangegeven; volg de aanwijzingen van de verkeersregelaar).
– Reserveren is verplicht via de website www.covidsnelteststraat.nl – Kies locatie Bladel.
– Lead Healthcare heeft een Corona Expert Team, bestaande uit bij hun werkzame artsen en apothekers. Zij zijn medisch en farmaceutisch inhoudelijk verantwoordelijk.
– Indien gewenst, kunnen ook particulieren gebruik maken van de snelteststraat.
-Heeft u vragen over dit initiatief? Wenst u meerdere Sneltesten op voorhand te bestellen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Sander Couperus van Lead Healthcare (06-24154701) of Hetty van der Hamsvoort van ISK (06-41559548).