In de spotlights: Installatiebedrijf Verspeek – Bax Metaal – Theuws FMI

Nu Valkenswaard ook is aangesloten bij het Kempisch Ondernemers Platform was de weg vrij voor Martijn Verspeek om zich ook als partner aan te melden. Of liep het toch anders? “Ik moest het van Hans Van Den Dungen… Hahaha, nee geintje. Het KOP trekt hard aan de kar, daar hou ik van.”
Ondernemen in de Kempen betekent voor Martijn ‘ondernemen met heel veel liefde, plezier en passie’. Daarover vertelde hij onder andere al bij het zeer drukbezochte KOP-congres en volop op zijn socials. https://lnkd.in/eb2xh4au De eigenaar van Installatiebedrijf Verspeek inspireert daarmee zelf al velen, maar hij verwacht dat hij vanuit het KOP-partnerschap zelf ook ‘inspiratie krijgt om het nóg beter te doen’.

Ook Mathijs Kox van Bax Metaal plakte als partner de sticker van het Kempisch Ondernemers Platform naast de ingang van zijn bedrijf. Daarmee laten Kempische ondernemers zien dat ze staan voor samenwerking. Mathijs vindt het belangrijk om partner te worden van het KOP om zo thema’s waar ondernemers in de Kempen mee te maken krijgen gezamenlijk aan te pakken. In de huidige tijd is samenwerken in de keten onmisbaar voor een succesvolle onderneming. Hij verwacht van het KOP interessante netwerk- en informatieve bijeenkomsten waarbij actuele thema’s worden uitgelicht en handvaten gegeven worden om hiermee aan de slag te gaan.

Dat organiseert het KOP inderdaad. Zo ontving Theuws Fijnmechanische Industrie recent vanuit kennissessies net als enkele andere bedrijven een KOP-voucher van 2.000 euro voor onderzoek en implementatie van een ERP-systeem. https://lnkd.in/ejKkNCxF
Franco Theuws verwacht dat het KOP de regio ook naar buiten toe op de kaart zet als krachtige regio waar de uitdagingen waar we voor staan samen aan te pakken.

Staat jouw bedrijf ook voor een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen? Sluit je aan als partner en doe gratis mee met tal van extra activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers, dus je collega’s kunnen ook aansluiten bij bijvoorbeeld de HR Leerkring, kennissessies, voucher-opties of de Bijbaantjesmarkt! Meld je snel aan: https://lnkd.in/dFf9QmPE