HR-Leerkring: Ziekteverzuim. Welke invloed heb jij hierop?

Gisteren was de HR-Leerkring van het Kempisch Ondernemers Platform weer bij elkaar. Thema van de dag: GEZONDHEIDSMANAGEMENT.

Gastspreker Johan de Kort van HR Support deelde zijn praktijkervaringen en opende de bijeenkomst met een prikkende stelling: ‘ziek zijn overkomt je, ervoor verzuimen is een keuze’. Johan gaf aan hoe je als bedrijf de verzuimkosten kan verminderen en welke rol jij als HR-professional dan wel leidinggevende hierin kan pakken.

Daarnaast kwamen de verschillende verzuimtheorieën aan bod en werd de interactie met de groep gezocht. De deelnemers hebben kennis en nieuwe inzichten opgedaan die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.

Dank Johan voor jouw waardevolle bijdrage en alle deelnemers voor hun enthousiasme en inbreng.

De HR-leerkring van het KOP is de plek voor HR-professionals om in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar te maken, praktijkervaringen te delen nieuwe inzichten op te doen en actualiteiten door te nemen.

Wil jij een volgende keer ook aanwezig zijn en lid worden van deze leerkring? Word dan partner van het KOP en sluit je aan! De volgende bijeenkomst is op 23 mei 2023. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam – of stuur een mail naar Mirjam@hetkop.nl