HR Leerkring 23 mei: Bewustwording: hoe krijg je je leidinggevenden mee in Leren en Innoveren?

De HR-leerkring van het Kempisch Ondernemers Platform is de plek voor HR-professionals om in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar te maken, praktijkervaringen te delen, kennis en nieuwe inzichten op te doen en actualiteiten door te nemen. 

Vandaag op de agenda: Bewustwording: hoe krijg je je leidinggevenden mee in Leren en Innoveren?

Andere manier van kijken

Erik Giebels van de Learning Waves uit Veldhoven nam de ruim 25 aanwezige HR-professionals mee tijdens een interactieve, praktijkgerichte presentatie en beschrijft een andere manier van kijken. Kijken naar de medewerkers in je organisatie en het talent dat ze hebben, de kunde om te leren, te innoveren en daarmee aan de slag te gaan. Hij geeft voorbeelden vanuit ervaringen in veel verschillende bedrijven en dat is voor veel deelnemers herkenbaar.

Kijken naar motivatie en waardecreatie binnen jouw organisatie, wat betekent dat en waar kan je nog positieve winst behalen (lees hier vooral werkplezier, energie en passie). En nadenken over wie doet het denkwerk en wie doet het doewerk? Realiseren we ons dat verantwoordelijkheid laag in de organisatie kan liggen, dat iedereen verrassende talenten laat zien waardoor medewerkers samen succesvoller zijn.

Wij danken Erik Giebels hartelijk voor de presentatie en de motivatie om allen naar terug te gaan en gaan kijken ‘door een andere bril’.

Wil je als HR-professional ook deelnemen aan de HR leerkring? Neem dan contact op met Mirjam Broeders via mirjam@hetkop.nl