HR Kennissessie: Employer Branding

De arbeidsmarkt is erg overspannen: veel vacatures en weinig sollicitanten. Hoe ga je er dan toch voor zorgen dat je het personeelsbestand kunt aanvullen met gemotiveerde, nieuwe collega’s? Wat kan jij doen om je te onderscheiden? Welke tools kan je inzetten om als bedrijf zichtbaar te zijn?

ARBEIDSMARKT & ONTWIKKELING

HR KENNISSESSIE: EMPLOYER BRANDING

Marion van Loon van Merkgevers komt samen met Martijn Gooskens van Gooskens Hout om ons mee te nemen in de ervaring die Gooskens Hout heeft met Employer Branding.  Hoe zet je het in? Wat brengt het? Wat heb je ervoor te doen? Kortom een enthousiaste en energieke ervaring over  ‘anders’ kijken naar kansen en mogelijkheden. Hoe benader je talenten en zorg je dat ze kiezen voor jouw bedrijf? Marion reikt tools aan om hiermee aan de slag te gaan en maakt van jou als werkgever ook een merkgever.

DATUM          28 maart 2023

TIJD                08.30 – 10.00 uur

LOCATIE       vergaderruimte KOP-bureau, 2e verdieping Diamantweg 10 Hapert  (pand waar onderin Subway is gevestigd)


Programma

08.15   Inloop

08.30   Welkom door Mirjam

08.35   Presentatie door Martijn en Marion

09.30   Vragen en ervaringen delen

09.50   Mededelingen van KOP door Mirjam

10.00   Afsluiting


Voor wie?

Ondernemers en HR professionals

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de ondernemersverenigingen O.B.G.B, BOC, Ondernemend Eersel en OVBRM. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling, maak dan gebruik van deze kans om je kennis te vergroten!

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link.
Vragen? Neem dan contact op met Mirjam Broeders, mirjam@hetkop.nl.
Over Marion

Marion van Loon helpt werkgevers zich beter te profileren en jouw organisatie op een onderscheidende manier te presenteren. Ze helpt je met een ‘andere blik’ te kijken, een experiment aan te gaan, out of the box te denken en op een creatieve manier aantrekkelijk te zijn voor ervaren medewerkers en jong talent.