Het geheim van een goede gastles/bedrijfsbezoek

Wat vertel je jongeren over je bedrijf? Hoe bereik je ze het beste? Wat is er bijzonder aan je bedrijf en wat maak je nu eigenlijk precies? Als je onderdelen maakt, in welke eindproducten zitten deze? En wat gebeurt er als als jij je werk niet goed doet?

Met die vragen zijn 15 ondernemers uit de Kempen vanochtend aan de slag gegaan. Vanuit ons programma KempenTech bieden we hen een gratis workshop aan van Jet-Net & TechNet. Deze wordt gegeven door Martha Hoebens en zij neemt ons in enkele uren mee in een wervelwind van concrete tips en do’s en don’ts.

Met reacties als: ‘Ik heb nu echt zin om er mee aan de slag te gaan. We stelden het maken van een workshop uit, nu hebben we voldoende handvatten’, is het weer een geslaagde ochtend!

We verbinden de ondernemers meteen aan opties voor deelname aan CareerDay of Mission Tech, onze gratis database Het Loket, die momenteel een volledige update krijgt en een nieuwe look and feel met eigen landingspagina voor KempenTech. Ook hebben we de video van  bekeken die al bij hun leskist hoort.

Blij met de gastvrijheid van Gooskens Hout Groep, hoe mooi is het om de oude woonkamer voor een dag in te richten als vol klaslokaal voor deze groep leergierige ondernemers. Dank voor de gastvrijheid en rondleiding.

Enthousiast over het uitwisselen van kennis met elkaar, en nu op naar meer interactie met het onderwijs en bedrijfsleven via KempenTech! Wil je ook eens meedoen? Meld je aan bij Ellen Keeris!