Gezond aan het werk met het FitzMe portal

Leden van ISK kunnen een collectieve zorgverzekering sluiten bij CZ. Met dit collectief kunnen medewerkers profiteren van korting op de basis- en aanvullende (tand)verzekering, ruimere vergoedingen én het online FitzMe portal. Dit is hét vertrekpunt om zelf te werken aan leefstijl waar en wanneer je maar wilt.

Het FitzMe portal biedt praktische tips, informatie, oefeningen en diverse unieke gezondheidsprogramma’s voor de meest voorkomende arbeidsrisico’s: werkstress, fysieke belasting en slaapproblemen.

Werkstress
Zo’n 17% van de werknemers kampt met werkstress. Met handige tools en hulpprogramma’s pakken uw medewerkers werkstress direct aan. En leren ze stress te herkennen en voorkomen.

Fysieke belasting
42% van de medewerkers heeft last van lichamelijke klachten door het werk. Het FitzMe portal biedt ze verschillende hulpprogramma’s voor een betere balans tussen fysieke belasting en rust. Zo blijven ze fysieke klachten de baas.

Slaapproblemen
1 op de 5 Nederlanders slaapt slecht. En dat geeft problemen, ook op het werk. Het FitzMe portal biedt tal van praktische oefeningen en tips om beter te slapen.

Ook gebruik maken van het FitzMe portal?
Al uw medewerkers kunnen de tips en informatie op het FitzMe portal bekijken. Ook als zij geen collectieve zorgverzekering bij CZ hebben. Zijn ze wel collectief verzekerd? Dan kunnen ze na registratie ook nog kosteloos gebruik maken van alle interactieve gezondheidsprogramma’s.

Nog geen collectieve zorgverzekering van CZ? Vraag ‘m dan nu aan en profiteer gelijk van de voordelen van het FitzMe portal.