Gastlessen, zo geregeld!

Het is écht heel interessant, zeiden ondernemers donderdagochtend bij de workshop ‘Gastlessen, zo geregeld’ die het Kempisch Ondernemers Platform samen met Jet-Net weer aan werknemers van 12 Kempische bedrijven kon kon aanbieden.

We waren dit keer te gast bij MULTIFIX Group in Bergeijk, waar Jeroen Westerink vertelde hoe ook zij werken aan goede beeldvorming van de veelzijdigheid van hun aanbod. Niet alleen bevestigingsmaterialen, maar bijvoorbeeld ook hulp bij het inzichtelijk maken van de (in)directe kosten van het (eind)product, technische begeleiding én hulp bij het assembleren van producten.

Je bedrijfsverhaal goed en passend over het voetlicht kunnen brengen is essentieel om kinderen en jongeren te interesseren voor techniek, of een ander beroep in de Kempen. Als KOP voelen we ons verantwoordelijk voor de hele ‘keten’. Want als we via de gratis matchingstool het Loket bedrijven en scholen met elkaar in contact brengen, dan is het belangrijk dat je ook de juiste én elkaars taal spreekt.

Mooi dat Inno-Tec Nederland BVKLG EuropeInternationaal Transportbedrijf Van der Heijden B.V.Ingenieursbureau CoenradieDe Haas & HeesterbeekVencomatic GroupLaserparts B.V.Gijsbers InstallatietechniekBouwbedrijf Boerekamp bvImants BVOrsouw Industriële Liften en MULTIFIX Group deze kans grepen om de workshop, gegeven door Martha Hoebens, te volgen!

Net als tientallen bedrijven ook meedoen aan de activiteiten die het KOP organiseert om jong talent te werven, voor nu of de toekomst? En meebouwen aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen? Meld je snel aan! Partners doen gratis mee met tal van extra activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers, dus je collega’s kunnen ook aansluiten bij bijvoorbeeld de HR Leerkring of de Bijbaantjesmarkt! https://lnkd.in/dFf9QmPE