Een eigen bedrijf starten of een extra tak bijvoegen aan uw bedrijf? Meld je voor 24 september 2019 aan voor de cursus Brabantse Kempen Onderneemt.

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Of misschien heb je al een eigen bedrijf maar wil je een andere tak bijvoegen? Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing. Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Uw eigen vakgebied kent u op uw duimpje. Maar ondernemen is toch een vak apart. Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten? Hoe kom je bijvoorbeeld aan meer klanten?

Middels de cursus Brabantse Kempen Onderneemt vergroten wij je ondernemerskennis en helpen wij jou bij het opzetten van een eigen bedrijf. Professionele begeleiders bieden kennis en handvatten aan om van je ondernemerschap een succes te maken. Er wordt ingegaan op de basiselementen van een ondernemersplan en onderwerpen als marketing, communicatie en social media, verkoop bevorderende technieken, belastingvoordelen voor starters en financiën.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Tien praktijkgerichte workshopavonden
  • Begeleiding door een persoonlijke coach
  • Netwerkbijeenkomsten

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 250 excl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 175 ondernemers deel aan de cursus.

 

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus kan tot 24 september 2019 door een mail te sturen naar info@brabantsekempen.eu. Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan onze website.