Drie redenen om vandaag nog partner te worden!

Word partner en bouw met ons mee aan een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen.

#1 KOP Helpt ondernemers bij het overwinnen van uitdagingen
Als KOP ondersteunen we al bijna 20 jaar Kempische ondernemers met expertise en belangenbehartiging op thema’s als arbeidsmarkt, innovatie en duurzaamheid. Vanuit het KOP projectbureau bieden we een breed scala aan projecten en diensten voor de ondernemende Kempenaer. Van een HR-leerkring, advies bij de energietransitie of digitalisering tot aan toegang tot subsidievouchers en Brainportevenementen.

#2 Samen kom je verder
Brainport Eindhoven is de slimste regio van de wereld en omdat te blijven is een ondernemende omliggende regio onmisbaar. Tegelijkertijd vraagt het succes van onze regio ook veel van ondernemers in de Kempen. Ondernemers kampen met te korten aan arbeidskrachten, gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden en problemen met het energienetwerk. Een sterk ondernemerscollectief is daarom meer dan ooit van belang. KOP komt op voor de belangen van 850 ondernemers en praat met gemeenten, provincie, onderwijs en maatschappelijke organisaties zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!

#3 Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!
Ooit is het KOP begonnen met inzet van Techniekcoaches om kinderen te interesseren voor techniek. Inmiddels bieden we een volwaardig lesprogramma aan voor 10.000 leerlingen van 35 Kempische scholen. Met leskisten, stagedatabase, meet & match, bijbaantjesmarkt, gastlessen en deelname aan het Dutch Technology Festival laten we jongeren kennismaken met Kempische bedrijven en hun activiteiten zodat ze later gericht een keuze kunnen maken.

Op deze manier dragen we bij aan duurzaam ondernemersklimaat voor huidige én toekomstige generaties.

DIRECT PARTNER WORDEN

Kun je niet wachten om je aan te sluiten bij het Kempisch Ondernemers Platform? Schrijf je dan snel in via deze link.

Partners kunnen gratis deelnemen aan tal van activiteiten. Het is een bedrijfslidmaatschap op basis van aantal werknemers wat betekent dat ook je collega’s kunnen deelnemen. Meer informatie vind je hier.