Definitieve programma KOP Congres bekend!

Het Kempisch Ondernemers Platform organiseert op DONDERDAG 9 MAART 2023 het KOP Congres in De Muzenval in Eersel met als centrale thema ‘Groeiambities in de Brainportregio! Een lust of last voor ondernemers in de Kempen?’

De groei van de Brainportregio zet door en brengt flinke uitdagingen met zich mee voor ondernemers. Tegelijkertijd biedt het ook nieuwe economische kansen. Zeker als we deze samen oppakken!

Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van stichting Brainport Eindhoven, verzorgt de keynote van de avond. Vervolgens gaan Kempische directeuren en bestuurders in gesprek over de thema’s Talentontwikkeling, Arbeidsmarkt, Ondernemerschap en Duurzaamheid.

De namen van Paul van Nunen (Brainport Development), Lotte van de Ven (Vencomatic), Martijn Verspeek (Installatiebedrijf Verspeek), Laurent de Vries (Summa College) en Stef Luijten (Regionale Energie Strategie) waren reeds bekend. We kunnen daar aan toevoegen Tijn van Elderen (Brabantia), Sander Drissen (Scholt Energy) en Guustaaf Savenije (VDL Groep).

Dit congres wil je als ondernemer niet missen! Meld je daarom snel aan via deze link