Brainport meets Brainport in Bergeijk

Brainport meets Brainport 24 januari in Bergeijk. We kijken terug op een zeer dynamische bijeenkomst vol inhoud en interactie. Indien u er niet bij kon zijn, dan vindt u op de website en hieronder een kleine sfeerimpressie. 
De bijeenkomst startte met een korte rondleiding door het gerenoveerde Rijksmonument de Ploeg, ontworpen door Gerrit Rietveld. Tegenwoordig zit maakbedrijf BRUNS in dit bijzondere pand.
 
 
Directeur van BRUNS, Jan Burgmans, verwelkomde iedereen persoonlijk in Bergeijk. Daarna nam John Jorritsma (voorzitter Stichting Brainport) het stokje over en keek hij terug op de successen van afgelopen jaren, waarbij het innovatieve mkb een onmisbare rol heeft gespeeld, maar benadrukte ook de uitdagingen voor komend jaar waar de ondernemers een nog grotere rol gaan spelen. 
 
 
 
Angélique Staal (programmamanager Regiofonds Brainport) vertelde over de stand van zaken rondom de Brainport Nationale Actieagenda en Regio Deal Brainport Eindhoven. Vervolgens mochten alle Regio Deal projecten die van start zijn gegaan bij de Regio Deal 1 minuut pitchen voor alle aanwezigen. U kunt hier de pitches bekijken.
 
 
 
Tot slot was Paul van Nunen (directeur Brainport Development N.V.) aan het woord en mochten de aanwezigen vragen aan hem stellen middels een Presenterswall. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. 
Namens Stichting Brainport hopen wij u op de volgende Brainport meets Brainport bijeenkomst te verwelkomen!