Bladel – Banenmarkt van KempenPlus

Kennismaken met parttimers?

Kom dan op dinsdag 14 mei 2019 naar de banenmarkt van KempenPlus

U ervaart het dagelijks, er is krapte op de arbeidsmarkt. Geen tijden dus om goede, gemotiveerde mensen aan de kant te laten staan. Tijdens onze komende banenmarkt stellen we graag een wat onderbelichte groep kandidaten aan u voor: parttimers.

Misschien heeft u al ervaring met het werken met parttimers. Of misschien helemaal niet. Hoe dan ook, wij laten u graag zien dat het met parttime medewerkers ook werkt. Wilt u kennismaken met onze parttime kandidaten (beschikbaar vanaf 8 tot 32 uur per week)? Zij staan klaar om u te ontmoeten!

Direct in gesprek met parttime kandidaten?
Tijdens deze banenmarkt gaat u direct in gesprek met potentiële parttime medewerkers. U merkt tijdens het gesprek meteen of het klikt en of het zin heeft om verder te praten. “Een gezicht zegt zoveel meer dan een koud CV”, aldus een werkgever tijdens de voorgaande banenmarkt.

De accountmanagers van KempenPlus helpen u bij de plaatsing van de medewerkers. Ook kennen zij de weg in het web van alle regelingen die beschikbaar zijn. Tijdens de banenmarkt zijn ze aanwezig dus ze kunnen u meteen informeren over de werkgeversarrangementen.

Momenteel hebben UWV en ISD de Kempen circa 250 parttime kandidaten direct beschikbaar. Een reële kans op succes dus! En mocht de goede kandidaat er nu niet tussen zitten? Dan weten we wie u zoekt en kunnen we snel schakelen als we hem/haar wel beschikbaar hebben.

En ook goed om te weten: er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname aan de banenmarkt en de dienstverlening van KempenPlus Dus wat houdt u tegen?

Interesse om deel te nemen?

Meldt u dan aan bij Maud de Gouw via 06 53895789 of m.degouw@kempenplus.com.

Wat:                   Banenmarkt KempenPlus met focus op parttime (8 à 32 uur) kandidaten

Wanneer:          Dinsdag 14 mei 2019 van 13.00 tot 16.00 uur

Waar:                 Gemeentehuis Bladel (Markt 20, 5531 BC Bladel)

Kosten:             Gratis

Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat u deze kans niet misloopt.