Bijbaantjesmarkt op Rythovius College, woensdag 12 april

🛠 📆 💼 👩‍🌾 Ben jij met je bedrijf bij de allereerste BijbaantjesMarkt van de Kempen, en zelfs de eerste van heel Brainport Eindhoven? Op 12 april kunnen maar liefst 50 bedrijven uit de Kempen alle scholieren van het Rythovius College warm maken voor een bijbaantje of vakantiewerk! De eerste bedrijven hebben zich al ingeschreven, dus wacht niet te lang.

📣 De BijbaantjesMarkt vindt plaats op de school zelf. En leden van de ondernemersverenigingen aangesloten bij het Kempisch Ondernemers Platform doen gratis mee. Inschrijven is op volgorde van aanmelding.

đź’° We hebben de scholieren van te voren gevraagd wat ze willen weten als ze een bijbaantje zoeken. Wat ze verdienen dus, maar ook of je samen met vrienden kan werken en of er af en toe wat leuks wordt gedaan na het werk.

📝 Als je je inschrijft via de link, dan geef je meteen antwoord op hun belangrijkste vragen en ben je in tien minuten voorbereid op je deelname aan de allereerste BijbaantjesMarkt! 🏫 En het Rythovius College is ook blij, want we willen ook weten of de scholieren vrij kunnen krijgen tijdens de toetsweken :-).

Aanmelden kan hier

Brans Metaalbewerking is er bijvoorbeeld bij. Yvette Brans heeft al een aantal scholieren van 15 jaar en ouder aan het werk. Wat ze doen? “Inzetten van producten op onze hightech machines, af- en beladen van onze Fastems systeem, verzinken/tappen van geboorde gaten, afbramen van producten Ă©n producten schoonmaken. We zoeken altijd jeugd die met hun diverse talenten in de techniek willen werken en doen dus zeker mee!”

En naast de technische bedrijven zijn natuurlijk ook bedrijven vanuit andere hoeken welkom. Dus geef je op en werf je werknemers van de toekomst!