Bezoek de AgriTechnica beurs en de fabrieken van CLAAS met collega-ondernemers op 13 en 14 november

De BOM één van de partners van het KOP – organiseert een handelsreis naar de AgriTechnica in Hannover. De handelsreis wordt gecombineerd met een exclusief bezoek aan de Duitse landbouwmachinefabrikant CLAAS.

“De BOM biedt een interessant programma voor Kempische ondernemers binnen de agrisector. Het programma geeft inzicht in de toepassing van hightech en ICT binnen de landbouw; sensors, drones, robots, big data, vision technologie, zelfrijders … te veel om op te noemen”.

De Agritechnica in Hannover is de grootste beurs ter wereld op het gebied van agrarische machines en onderdelen. Ondernemers van over de hele wereld komen bijeen om hun producten en innovaties te tonen, variërend van digitalisering tot en met precisielandbouw.

Voorafgaand aan de beurs wordt een bedrijfsbezoek gebracht aan de fabrieken van CLAAS in het Duitse Harsewinkel. Deze industriële gigant is wereldmarkt- en technologieleider in de landbouwtechnieksector. Het bedrijfsbezoek bestaat onder andere uit een rondleiding over omvangrijke fabrieksterrein van 400.000m2.

Waarom is deelname voor interessant Kempische Ondernemers?

  • Twee dagen op pad met ondernemers uit de agrosector: ontmoet nieuwe contacten, wissel kennis uit en vind nieuwe samenwerkingspartners;
  • Inzicht opdoen in nieuwe trends op agrotechnologie gebied en de toepassingen ervan;
  • Kijkje in de keuken bij CLAAS;
  • Kennismaking met Landbouwraad in Berlijn Peter Vermeij, die de groep begeleidt en bijpraat over ontwikkelingen in de Duitse landbouw;
  • Voor slechts €200 p.p. wordt u volledig ontzorgd; busreis, hotelovernachting met ontbijt, bedrijfsbezoek CLAAS, entree AgriTechnica, lunch en diner zijn inclusief.

Meer informatie en aanmelding

Wilt u meer weten over de reis, of wilt u zich opgeven voor de reis? Neem dan contact op met Mark Koppers van de BOM; mkoppers@bom.nl of +31 6 54 24 41 32.