Bezoek Crafted hét MBO Festival

Uitnodiging bezoek bedrijfsprogramma Crafted festival 20 juni  

Contact leggen met MBO-scholieren, dat is een grote wens van veel Kempische ondernemers. Daarom sluit het KOP dit jaar voor het eerst aan bij het brede Summa MBO-festival Crafted op donderdag 20 juni.

 

Dit event richt zich op de promotie en herwaardering van vakmanschap. Speciaal voor bedrijven is er in de middag in het TechniekHuys tussen 15:00 en 17:30 een inhoudelijk business-programma met gastsprekers. De aftrap wordt gedaan door de Veldhovense burgemeester Marcel Delhez. Rob Adams van Six Fingers geeft daarna een keynote over ‘onderwijs in de wereld’.

De andere sprekers zijn:

* Investeren in jong talent en begin bij het onderwijs door Fleur Besters, Kempisch Ondernemers Platform (KOP)
* Jongerencommunicatie in de woonbranche door Annet van Baarle, Inretail

* Innovatie in interieurontwerp & design door Thomas van Gier
* Bio-based bouwen door Hurks

 

Om 17:30 is er de gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, vertegenwoordigers van de gemeenten, fondsen en andere partijen die samen willen optrekken om het vakmanschap weer te promoten onder jongeren. Om 18:30 is er de mogelijkheid mee te gaan met een rondleiding over het Crafted-event en contact te leggen met studenten.

 

Het KOP wil voor de editie in 2025 verder kijken hoe Kempische ondernemers al eerder aan de slag kunnen met mbo-studenten, zodat zij zich tijdens die editie samen kunnen presenteren op Crafted. Hiermee kunnen bedrijven – gratis – zowel BBL-studenten en stagiaires bereiken, als ook andere bedrijven laten zien waarmee ze bezig zijn.

 

Meld je hier aan via het aanmeldformulier