Benefietdiner voor Team King met topkoks

Leon van der Zanden veilt voor het goede doel

 

Op zaterdag 2 november om 18.00 uur organiseert Ladies Sociëteit de Kempen een vier gangen benefietdiner met een aansluitende feestavond ten behoeve van Team King bij Oogenlust in Eersel. Vier topkoks uit de regio koken om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast is er een veiling met veilingmeester Leon van der Zanden. Ook is er een spreker van Máxima Medisch Centrum en muziek van Reminder en DJ Entertainment Specialist met saxofonist.

 

Topkoks uit de regio

De koks die het diner bereiden zijn: Vincent van Thiel van Truffelaer uit Veldhoven, Marc Crijns van Crijns uit Bladel,  Rob Wijnen van d’Ouwe Tramhalte uit Duizel en ijsspecialist Hans Kennis van de Smaak uit Eersel. Het nagerecht is een walking dessert. Diner en feestavond duren tot ongeveer 1.00 uur.

 

Team King

De opbrengst van de hele avond komt ten goede aan Team King. Stichting Team KING (Kanker IN Gezinnen) zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken die te genezen is.  Hiervoor organiseren ze jaarlijks activiteiten en evenementen om geld in te zamelen voor betere behandelingen dankzij research nurses. Daarnaast wil Team KING kanker bespreekbaar maken. Dat doen ze onder andere met een voorlichtingsproject voor basisscholen, in samenwerking met oncologen en research nurses. De stichting gaat voor hoop en genezing.

 

Kaarten

De dresscode is black tie. Tafels zijn te reserveren vanaf 8 personen à 200 euro per persoon. Losse couverts kosten 200 euro per persoon, hierbij wordt de tafel gedeeld. Kaarten reserveren kan via LSdekempen@gmail.com. Ook sponsoring voor veilingitems is welkom.