Gemeenten
Branches

Vencomatic Group

Adres
Meerheide 200
Postcode
5521 DW
Plaats
Eersel
Telefoon nr.
KVK nummer:
17080135
BTW nummer
NL801967107B01

Informatie

De Vencomatic Groep is eigendom van Cor en Han van de Ven uit Eersel, Nederland. Het begon meer dan 30 jaar geleden, in 1983, met Cor’s baanbrekende innovatie voor de huisvesting van ouderdieren: het eerste geautomatiseerde broednest. Dat was destijds een revolutionair idee, want dit was de eerste automatische legnest op de markt.

Onze producten
Verder bouwend op dit succesvolle broednest, zette Cor van de Ven het werk voort en ontwikkelde vervolgens producten voor andere soorten pluimvee, zoals kalkoenen, legkippen, eenden en vleeskuikens. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van een grondige kennis van het gedrag van de dieren en de gang van zaken bij een pluimveebedrijf. Dit verzekert onze producten ervan te voldoen aan de behoeften van zowel dieren als de pluimveemanagers. Om het productenaanbod verder uit te breiden, werden Prinzen (eierverzameling) en Agro Supply (klimaatoplossingen) aan de portefeuille toegevoegd. Agro Supply, Prinzen en Vencomatic bieden tezamen een volledig productassortiment voor de moderne pluimveehouderij over de hele wereld.

Onderzoek en ontwikkeling
Dat eerste nest is nog altijd kenmerkend voor de Vencomatic Group van vandaag. We zoeken naar alternatieve oplossingen om duurzame, pluimveevriendelijke producten te ontwikkelen. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam bestaat uit specialisten met een uitgebreide vakkennis op het gebied van techniek en pluimvee. De teamleden worden gekenmerkt door hun blikverruimend denken. Zij ontwikkelen producten om pluimveebedrijven over de hele wereld verder te optimaliseren door gebaande paden te verlaten en grensverleggende oplossingen aan te dragen. Verhoogde efficiëntie, winstgevende pluimveeproductie en duurzaamheid zijn de belangrijkste doelstellingen van ons ontwikkelingsteam.

Wereldwijd aanwezig
Met ruim 350 betrokken medewerkers, bedient de Vencomatic Group duizenden klanten. Samen met onze lokale vestigingen en dealers kunnen wij optimaal voldoen aan de wensen van onze klanten in alle uithoeken van de wereld. Onze lokale partners hebben kennis van de specifieke lokale eisen en bieden advies, installatie en service van de bovenste plank.

Sinds 2012 is het hoofdkantoor van de Vencomatic Group gevestigd op de Venco Campus in Eersel, Nederland. Dit eivormige gebouw is het meest duurzame en energiebesparende industriële gebouw in Europa en benadrukt daarmee het innovatieve karakter van ons bedrijf. De Vencomatic Groep heeft daarnaast ook vestigingen in Brazilië, China, Spanje, Maleisië en Frankrijk.

De bedrijven van de Vencomatic Group zijn: Vencomatic, Agro Supply, Prinzen, Rondeel, Vencosteel en Van Gent.

Medewerkers

Om de medewerkers van dit bedrijf te zien dient u in te loggen.

Inloggen