Gemeenten

NERUS International

Adres
Meerheide 10
Postcode
5521 DZ
Plaats
Eersel
Telefoon nr.
E-mail
Website

Informatie

SlideshowNerus International B.V. is al 25 jaar toonaangevend Private Label specialist op het gebied van huisdiervoeders en snacks.
Het marktaandeel van de Private Label producten blijft ook in Nederland en Belgie stijgen en wordt door de consument steeds meer gezien als vervanger voor het, over het algemeen, duurdere A- merk.De gehele productie en orderverwerking vindt plaats op onze vestiging in Eersel.

Van orderintake, ontwerpen, labels drukken, produceren, etiketteren, verpakken, tot en met verzending gebeurt allemaal in eigen beheer.

Alle producten van Nerus International worden gratis voorzien van uw eigen huisstijl label in full color bedrukking, geheel opgemaakt naar uw specifieke wensen.
U hoeft alleen uw logo (min. 300 dpi) aan te leveren en onze ontwerpers maken kosteloos een compleet uitgewerkt etiketvoorstel voor u.
Dit label is geheel uniek en wordt dan ook, na uw goedkeuring, uitsluitend voor uw onderneming gebruikt. Indien gewenst kunnen zelfs uw adresgegevens op het label worden vermeld. Heeft u geen logo? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, onze designafdeling wil u graag van dienst zijn!

Nerus levert uitsluitend aan de gespecialiseerde vak- en detailhandel. Ons private label concept is zeer interessant voor dierenspeciaalzaken en tuincentra met dierenafdeling. Wij leveren niet aan webshops.

Het brede Private Labelassortiment bestaat o.a. uit: snacks voor de hond, kat, vogel, knaagdier en paard. Aquarium- en vijvervoer, vogelvoeders, reptielenvoeders en voedingssupplementen. Al onze voeders en snacks zijn leverbaar in diverse verpakkingen. Met onze lage besteleenheden en uitstekende marges zijn wij voor elke onderneming, groot of klein, DE partner voor klantenbindende Private Labelproducten met mooie winstmarges. Graag lichten wij de uitgebreide mogelijkheden mondeling toe.