Hapert Aanhangwagens

Adres
Handelsweg 13
Postcode
5527 AL
Plaats
Hapert
Telefoon nr.
KVK nummer:
123456789
BTW nummer
NL0123123B01

Informatie

Hapert Aanhangwagens, dé specialist in aanhangwagens.

Voor het vervoeren van uw lading kiest u natuurlijk voor de sterkste aanhangwagen. Met HAPERT kiest u voor een transportoplossing die robuust, betrouwbaar en stabiel is. Onze aanhangwagens zijn gemaakt om uw lading veilig en onbeschadigd te vervoeren. HAPERT biedt transportoplossingen waarop u volledig kunt vertrouwen. Elke dag opnieuw. Niet voor niets zijn wij marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangers. Of u nu machines, bloemen, puin, bladafval, auto’s, levensmiddelen of zand vervoert; u kunt altijd vertrouwen op een professionele HAPERT aanhangwagen. Voor iedere lading bieden wij de beste transportoplossing.

Meest duurzaam
Dankzij onze beproefde lastechnologie garanderen we de meest duurzame aanhangwagens van Europa

Modulair opgebouwd
Wij bieden u de mogelijkheid om elk basismodel naar wens uit te breiden met diverse opties. Zo vindt u bij ons altijd wel een aanhangwagen voor uw auto, die aan al uw wensen voldoet.

Multifunctioneel inzetbaar
De aanhangwagens van HAPERT zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn de scharnierende aluminium borden eenvoudig te verwijderen, waardoor u in de handomdraai een vlakke aanhangwagen creëert. Door het U-profiel aan de achterzijde, in combinatie met geïntegreerde oprijbalken, wordt een oprijwagen gecreëerd waar u snel en veilig uw machine of auto op en af kunt rijden. De Cobalt aanhangwagens beschikken bovendien over een ladingvastzetsysteem met geïntegreerde bindbeugels in de zijwand. Hierdoor blijft uw lading altijd netjes op zijn plaats.

INNOVATIEVE AANHANGWAGENS HAPERT innoveert voortdurend.
Van de tekentafel tot de uitgebreide opties en accessoires; onze modellen zijn altijd doordacht en innovatief. Bekijk bijvoorbeeld onze paraboolvering aanhangwagens.

HAPERT extra’s
Bij HAPERT profiteert u van praktische functies voor optimaal gebruiksgemak, zoals slimme montage gootjes en scharnieren waaraan een ladingnet bevestigd kan worden

Medewerkers

Om de medewerkers van dit bedrijf te zien dient u in te loggen.

Inloggen