Autoschade Van Poppel naar Kleine Hoeven

Autoschade Van Poppel tevens Glasgarage uit Reusel gaat bouwen op bedrijventerrein de Kleine Hoeven in Reusel. Het bedrijf heeft onlangs een zichtkavel gekocht aan de Provincialeweg. Begin 2019 is het huidige bedrijfspand van Van Poppel door een brand verwoest. Het bedrijf is kort daarna opgestart op een tijdelijke locatie. De brand heeft het bedrijf doen besluiten om op het nieuwe bedrijventerrein in Reusel een nieuwe start te maken.

Autoschade van Poppel is een allround schadebedrijf. Het bedrijf heeft ruim 50 jaar ervaring in het herstellen van autoschades en spuiten van zowel auto’s als industriële materialen en machines. Daarnaast is Glasgarage Reusel gespecialiseerd in herstel van autoruitschade.

Het nieuwe pand is ontworpen door architectenbureau Herman Sengers uit Bergeijk en wordt gebouwd door bouwbedrijf Burgmans uit Bergeijk. Na de zomervakantie wordt gestart met de werkzaamheden en de nieuwbouw wordt eind 2019 in gebruik genomen.

Van Poppel is het vijftiende bedrijf waarmee gemeente Reusel-De Mierden een verkoopovereenkomst heeft gesloten. Van het bedrijventerrein van netto 12,5 ha is inmiddels 40% verkocht en 30% in optie.