Arbeidsmarkt – HR Kennissessies

Ook in 2023 bieden we ondersteuning voor Kempische Ondernemers op HR- gebied.

HR-leerkring voor professionals
Sinds vorig jaar hebben we een HR-leerkring opgericht waaraan inmiddels ruim 35 HR-professionals deelnemen. Deze professionals komen bij elkaar om te leren, te ontwikkelen, ervaringen te delen en discussies te voeren over verschillende onderwerpen. Deze groep ervaart de bijeenkomsten als zeer waardevol.

Op 17 januari vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats en staat in het teken van ‘Employer Branding’. Specialist Marion van Loon geeft een workshop over dit onderwerp.

KOP HR Kennissessie 25 januari met Ruud van Ballegooij
Op 25 januari organiseert het Kempisch Ondernemers Platform een kennissessie arbeidsmarkt met Ruud van Ballegooij, manager HRM bij Alius. Alius Energy uit Eersel is de afgelopen jaren doorgegroeid naar 100 medewerkers. Eén van de succesfactoren is het HR-beleid wat veel verantwoordelijkheid geeft aan medewerkers. Tijdens de ochtendsessie zal Ruud op inspirerende wijze zijn ervaringen delen en tips aanreiken.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Ruud en wil je daarna met ons van gedachten wisselen over waar de behoeftes liggen voor ondersteuning op HR-gebied? Meld je dan snel aan via deze link.