AliusEnergy opent een tweede vestiging & servicepunt in het noorden van het land

GRONINGEN – AliusEnergy opent een tweede kantoor in Groningen. Het openen van een locatie in het noorden van het land geeft AliusEnergy de mogelijkheid om haar partners in de Noordelijke regio’s beter te kunnen bedienen. 

Sinds 2017 is accountmanager Ab Bolt werkzaam voor AliusEnergy in het noorden van Nederland. Hij constateerde dat de drempel voor veel installateurs hoog lag om AliusEnergy in Eersel te bezoeken. ‘’De komst van het kantoor in Groningen biedt de optie om trainingen en evenementen aan te bieden voor installateurs die in de buurt van Groningen werken’’, aldus Bolt. Naast trainingen en evenementen zal het nieuwe geopende kantoor ook dienen als servicepunt. ‘’We zullen een kleine hoeveelheid materiaal op voorraad leggen zodat we installateurs die extra onderdelen nodig hebben sneller kunnen bedienen.’’

Voor de maanden maart en april staan de eerste trainingen al gepland en de komende maanden zal de kalender uitgebreid worden met kennissessies op het gebied van SDE+ en AliusClimate. Een volledig overzicht kunt u terugvinden op de website van AliusEnergy.

Wilt u graag een van onderstaande trainingen bijwonen?

18 maart – SolarEdge Commerciële Basistraining
27 maart – Installateurstraining VolThera Plug & Play
23 april – SolarEdge Commerciële Basistraining

Neem telefonisch contact op via: 0497 555 362 of mail naar info@aliusenergy.nl.

Wilt u meer weten over onze producten of wilt u kennis met ons maken op ons kantoor in Groningen, neem dan contact op met Ab Bolt, 050 5200015 of mail naar Ab.Bolt@aliusenergy.nl.

Ons adres in Groningen is:

AliusEnergy B.V.
Zeewinde 5
9738 AM Groningen