Afstudeeropdracht parkmanagement bedrijventerreinen Brabantse Kempen

 

Het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) bevordert het ondernemersklimaat in opdracht van de lokale Kempische ondernemersverenigingen. Een van de aandachtsgebieden is het verbeteren van de kwaliteit van de verschillende bedrijventerrein binnen de Kempengemeenten; Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel de Mierden. Ter ondersteuning en uitvoering van deze ambitie zoeken wij:

 

                                                           Een afstudeer stagiair(e) parkmanagement bedrijventerreinen Brabantse Kempen

 

Het betreft hier een uitdagende opdracht waarbij je de ondersteuning krijgt van verschillende specialisten en belanghebbende uit het veld. Onderdelen en aandachtsgebieden van dit onderzoek zijn:

  • Inventariseren en afstemmen parkmanagement Kempengemeenten. Onderzoek naar Kempisch Parkmanagement i.c.m. de verschillende gemeenten en ondernemers.
  • Het verhogen van aantrekkelijkheid van bedrijventerreinen voor bedrijven en werknemers en het verhogen van de vastgoedwaarde.
  • Het verbeteren van de veiligheid op deze bedrijventerreinen (o.a. Keurmerk Veilig Ondernemen)
  • Advisering met betrekking tot toekomstbestendige bedrijvigheid, mobiliteit en bereikbaarheid.
  • Advisering (eerste aanzet) met betrekking tot het toepassen van circulaire economie
  • Voorstel voor (structurele) financiële onderbouwing voor parkmanagement binnen de Kempengemeenten.
  • Onderzoek in hoeverre het huidige uitgave- en vestigingsbeleid op dit moment, maar ook in de toekomst, past bij de wensen en ideeën van ondernemers.

De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt om een integrale parkmanagementvisie binnen de vier Kempengemeenten verder uit te rollen.

Om deze opdracht tot een succes te brengen zoeken we een gedreven en enthousiaste HBO of WO student Vastgoed en Makelaardij (MER), Civiele Techniek, Projectmanagement, Integrale Veiligheid of Facility Management. Onze droom kandidaat is betrokken, betrouwbaar, praktisch en heeft een proactieve houding. Hij of zij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en kan zelfstandig werken (werktijden in overleg).

In overleg met jou, jouw hogeschool of universiteit wordt de opdracht geformuleerd waar zowel jij als het KOP wat aan hebben. Tijdens je afstudeerstage voer je een afstudeeropdracht uit van ongeveer 3 tot 6 maanden. Hiermee laat je zien dat je alle competenties beheerst. Daarnaast heeft je scriptie dus duidelijk toegevoegde waarde. Vanzelfsprekend tegen een passende vergoeding.

Zoek jij per september 2019 een stageplaats en ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar: info@hetkop.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stefan Slenders, T: 06 543 60 324