Aanmelden BijbaantjesMarkt Rythovius College 26 maart

Ontmoet de mavo, havo en vwo-leerlingen van het Rythovius College en enthousiasmeer hen voor jouw bedrijf(stak)! Van techniek tot zorg, en van horeca tot groen, alle ondernemers zijn welkom op onze 3e BijbaantjesMarkt.

Jongeren maken op hun school kennis met jouw bedrijf en kunnen meteen solliciteren op een bijbaantje. De voorgaande edities leverden bijna alle aanwezige bedrijven één of meerdere nieuwe arbeidskrachten op die vakantiewerk of een bijbaantje vervullen! Meld je dus snel aan, we hebben plaats voor maximaal 50 ondernemers.

Dit event vraagt (nagenoeg) geen voorbereiding, het KOP begeleid je bij je deelname.
Heb je eventueel een stage of bbl-plek die je ook onder de aandacht wil brengen? Dat mag, maar je moet ook bijbaantjes aanbieden!

ARBEIDSMARKT & TALENTONTWIKKELING
BIJBAANTJESMARKT**

DATUM          Dinsdag 26 maart 2024
TIJD                12.15-14.30 uur BijbaantjesMarkt
LOCATIE        Rythovius College, Bospoort 1 in Eersel

Aanmelden
Aanmelden voor de **Bijbaantjesmarkt via deze link vóór 19 maart.

Voor wie?
Voor alle ondernemers in de Kempen die KOPpartner of KOPsponsor zijn.
Deelname aan de Meet & Match is gratis voor partners van het KOP, zij krijgen ook voorrang bij overschrijving van het aantal deelnemers. Bent u nog geen partner, dan kun u dat hier worden. Leden van de ondernemersverenigingen BOC, OVBRM, OBGB, VICV en OE die nog geen partner zijn van het KOP, kunnen gratis éénmalig kennismaken met een KOPpartneractiviteit.

Vragen
Voor vragen kun je vooraf altijd contact opnemen met Fleur Besters fleur@hetkop.nl, programmamanager Talentontwikkeling KOP of Helen van de Kerkhof, helen@hetkop.nl, officemanager KOP.

**Wat is een BijbaantjesMarkt?
Dit is een markt waar bedrijven jongeren kunnen werven voor een bijbaantje. We willen de markt zo praktisch mogelijk houden, dus je hoeft geen complete stand op te bouwen. Het idee is (vooral) dat de jongeren zien van welk bedrijf je bent en wat ze bij jou gaan doen. Gaan ze bij jou iets maken? Neem passend gereedschap mee of een voorbeeld hoe iets in elkaar gezet moet worden. Suggesties: banner, flyers, goodies, sollicitatieformulieren, pennen.
Bij je aanmelding moet je vragen beantwoorden over je bedrijf. Die zijn eerder gesteld door jongeren. Wij zorgen dat de Q&A’s van jouw bedrijf op een A4 samengevat zijn. Deze komen bij je stand te liggen.

Opbouwen kan tussen 11.15-12.15 uur.