6 februari 2024 Kennissessie Duurzaam samenwerken binnen het MKB

Bedrijven hebben te maken met verschillende grote uitdagingen van duurzaamheidsvraagstukken tot innovatiekracht en de tekorten in de huidige markt. Bovenaan dit lijstje staat: de mate waarin je in staat bent om de juiste mensen aan je te binden, te motiveren en behouden. De basis van een toekomstbestendige, wendbare organisatie, zijn namelijk de mensen. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen ervoor dat je als directeur of manager kunt focussen op de ontwikkeling van je bedrijf om de andere uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Maar, hoe doe je dat? Hoe zorg je er voor dat je een interessante werkgever bent? Hoe zorg je dat nieuwe en ervaren collega’s van elkaar leren? Hoe creëer je een werkomgeving waarin collega’s prettig samenwerken en elkaar versterken? Kortom, als je kritisch naar je organisatie kijkt, staan de mensen dan echt centraal?

coOperating System: een kader voor duurzaam samenwerken

Tijdens deze sessie zullen Eric Giebels en Thijs van Schijndel aandacht besteden aan de verschillende behoeftes van mensen in organisaties. Uitgangspunt is dat zij centraal staan in je organisatie en dat je duurzaam wil samenwerken. Het coOperating System zorgt voor een structuur waarin iedereen optimaal kan presteren en continu kan ontwikkelen. Belangrijke voorwaarden voor het realiseren van je bedrijfsresultaat nu én over tien jaar.

Voor wie is deze sessie?
Directeuren, managers, teamleiders en HR-managers

DATUM           Dinsdag 6 februari 2024
TIJD                 8.30 uur – 11.00 uur
LOCATIE        LearningWaves, Locht 117, 5504 RM Veldhoven
                          Het trainingscentrum ligt op het terrein van NH Conference Centre Koningshof. Parkeren is voor jou gratis, je ontvangt van ons een uitkaart.

Programma
8.30 uur          Inloop
8.45 uur          Opening door Stefan Slenders – Bureaumanager KOP
8.50 uur          Start workshop coOperating System met Eric Giebels en Thijs van Schijndel
11.00 uur        Einde programma

Aanmelden
Aanmelding kan via deze link.
Vragen? Neem dan contact op met Stefan Slenders – stefan@hetkop.nl

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de  ondernemersverenigingen O.B.G.B., BOC, Ondernemend Eersel, OVBRM en VIC Valkenswaard. Partners van KOP krijgen voorrang bij
inschrijving en kunnen gebruik maken van allerlei voordelen. Nog geen partner?
Registreer je hier.

Over Eric Giebels
Eric Giebels is partner en trainer/consultant bij LearningWaves. Hij is een van de grondleggers van het LearningWaves gedachtengoed en de bijbehorende aanpak waarmee organisaties stabieler én flexibeler worden en mensen met meer motivatie en plezier aan het werk zijn. Zowel op het podium als in zijn rol als consultant, inspireert en begeleidt Eric directeuren en hun teams op het gebied van organisatie-inrichting en teamontwikkeling.

Over Thijs van Schijndel
Thijs van Schijndel startte zijn loopbaan in de operatie van een productiebedrijf in de machinebouw en metaalindustrie. Als Hoofd Bedrijfsbureau en lid van het MT maakte hij zich hard voor procesverbetering en meer werkplezier en zag wat dat met het bedrijf deed. Dat gunt hij andere bedrijven ook. Thijs kent dus het klappen van de zweep en neemt die ervaring mee in de begeleiding van directeuren en teams van maakbedrijven.