27 Februari en 12 maart Workshop Generatieve AI en ChatGPT

Dat we met Generatieve AI (GenAI) nieuwe content kunnen creëren, zoals afbeeldingen, video’s, audio en tekst weten veel mensen al. Maar hoe dit praktisch in te zetten voor uw bedrijf is niet altijd even duidelijk. De snel evoluerende mogelijkheden van GenAI en ChatGPT, bieden ongekende perspectieven voor uw bedrijf.

In samenwerking met Klikopmorgen nodigen wij u als KOP Partner van harte uit voor een unieke kans om dieper in de wereld van Chat GTP te duiken doormiddel van twee workshops

INNOVATIE & ONDERNEMERSCHAP
WORKSHOP: Generatieve AI en ChatGPT

Een Hands-on Workshops onder begeleiding van Jaap Schepers. Jaap is expert op het gebied van AI en onder zijn begeleiding gaat u zelf praktisch aan de slag met Generatieve AI en Chat GTP op uw eigen laptop.

Om een persoonlijke ervaring te waarborgen, zijn er maximaal 12 deelnemers per workshop. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf!

Voor wie?
Deze workshops zijn bedoeld voor bedrijven uit de (maak)industrie die niet alleen op de hoogte willen zijn van de mogelijkheden van Generatieve AI, maar ook hands-on ervaring willen opdoen. Of u nu nieuwsgierig bent naar het genereren van tekst, afbeeldingen of andere vormen van content, deze workshops bieden een mooie kans om te leren en te experimenteren.

Waar en wanneer?
DATUM: 27 Februari en 12 maart 2024*
*het is verplicht aan beide workshops deel te nemen
TIJD 08.45 – 12.00 uur
LOCATIE Vergaderruimte KOP Bureau
Diamantweg 10 Hapert

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link: Generatieve AI en ChatGPT

Deze workshop van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is alleen toegankelijk voor partners van het KOP Nog geen partner? Registreer je hier.

 

Verhinderd? Laat het ons tijdig weten!
Deelname is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via info@hetkop.nl Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig? Dan brengen we 50 euro p.p. (excl. btw) in rekening.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met Klikopmorgen. Klikopmorgen biedt vele mogelijkheden tot ondersteuning van experts op het gebied van digitalisering voor uw bedrijf. Deze workshops zijn daar onderdeel van en kunnen wij daardoor kosteloos aanbieden. Bij grote belangstelling binnen uw bedrijf bestaat er ook de mogelijkheid om een ‘In-house’ workshop te organiseren, op maat gemaakt voor uw bedrijf.