25 mei Meet & Greet: ondernemers en praktijkleerlingen Pius X-College en Speciaal Onderwijs De Groote Aard SO-VSO 

In een krappe arbeidsmarkt is het zaak dat je als ondernemer echt alle talenten in de Kempen kent én een kans geeft. Voor bedrijven die nog geen ervaring hebben met het inzetten van scholieren en medewerkers vanuit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs organiseert KempenTech de 2e Meet & Greet waarin je kennis maakt met deze jongeren.

Op 25 mei zijn we van 14.30 tot 17.00 uur te gast bij het Arbeidstrainingscentrum van Pius X-College waar we bedrijven en leerlingen van Pius X-College en Speciaal Onderwijs De Groote Aard SO-VSO aan tafel laten kennismaken met ondernemers uit de Kempen. Ook verzorgen we samen met de scholen een introductie over het inzetten van jongeren of volwassenen die wellicht net wat meer aandacht nodig hebben. Want er is veel hulp mogelijk én ze kunnen meer dan je denkt. Bij de eerste editie zijn meerdere geslaagde matches gemaakt en hebben bedrijven nieuwe medewerkers of stagiaires gevonden.

We hebben beperkt ruimte voor deelname, wacht dus niet te lang met inschrijven. Heb je vragen? Ellen Keeris of Fleur Besters beantwoorden ze graag, info@hetkop.nl.