23 mei HR Leerkring: Hoe krijg ik mijn leidinggevende mee?

Als HR-professional weet je als geen ander dat aandacht voor medewerkers voorop moet staan. Voor jou is dit duidelijk maar hoe denkt je leidinggevende hier eigenlijk over? Hoe overtuig je de directie dat ze juist nu extra moeten investeren? En dat investering in menselijk kapitaal geen kosten zijn, maar een opbrengst voor de lange termijn. Hoe maak je dat nu eens duidelijk? En wat kan je vertellen om ze dit te laten inzien?

ARBEIDSMARKT & ONTWIKKELING

HR LEERKRING: HOE KRIJG IK MIJN LEIDINGGEVENDE MEE?

Tijdens een interactieve sessie geeft Erik Giebels van de Learning Waves ons praktische tools en inzichten over het meenemen van je leidinggevende in het proces van investeren in personeelsbeleid.

DATUM         23 mei 2023
TIJD               08.30 – 10.00 uur
LOCATIE       vergaderruimte KOP-bureau, 2e verdieping Diamantweg 10 Hapert  (pand waar onderin Subway is gevestigd)


Programma
08.15 uur      Inloop
08.30 uur      Welkom door Mirjam
08.35 uur      Presentatie door Erik Giebels
09.50 uur      Mededelingen van KOP
10.00 uur      Afsluiting

Over Erik
Erik Giebels is partner, trainer en coach bij LearningWaves. Hij ziet het als zijn missie om ondernemers en hun teams goed te laten samenwerken en innoveren. “Het boeit me mateloos hoe mensen acteren en wat de drivers zijn voor een samenwerking waarbij het plezier er vanaf spat. Wat is het nu precies, dat het verschil maakt? En kunnen we de werkweek net zo leuk maken als het weekend?”

Voor wie?
De HR-Leerkring van het Kempisch Ondernemers Platform is de plek voor HR-professionals om in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar te maken, praktijkervaringen te delen nieuwe inzichten op te doen en actualiteiten door te nemen.

Aanmelden
Ben je HR-professional uit de Kempen en wil je een keer deelnemen aan de HR-Leerkring? Dat kan! Neem dan contact op met Mirjam Broeders via mirjam@hetkop.nl

Tot 1 juli is deelname aan de HR-Leerkring gratis. Na 1 juli is deelname mogelijk tegen betaling. Is je bedrijf zilver- of goudpartner of sponsor van het KOP dan is deelname gratis.  Meer weten over KOP Partnerschap: https://www.hetkop.nl/partners/ of neem contact op met Stefan Slenders, manager KOPbureau, stefan@hetkop.nl.