Hoe kun je digitalisering slim inzetten binnen de maakindustrie? En waar begin je? Daar hoor je meer over tijdens de kennissessie digitalisering op woensdag 22 november van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP). Gastspreker Marc Hendrikse, Boegbeeld van High Tech NL, deelt inzichten en reikt je praktische tips en tools aan. Daarnaast laat Herman Moors je tijdens deze ochtendsessie kennis maken met Snabbt. Een tool om het offertetraject simpel te automatiseren en een tijdwinst van 90% te realiseren op calculatie en werkvoorbereiding.

Voor wie is deze sessie?
Eigenaren, directieleden, afdelingsverantwoordelijken en werkvoorbereiders

DATUM 22 november 2023
TIJD 7.45 – 10.15 uur
LOCATIE Willems Baling Equipment, Smaragdweg 20, 5527 LB Hapert

Programma
7.45 uur Inloop
8.00 uur Opening door Stefan Slenders, KOP
8.05 uur Presentatie Marc Hendrikse, High Tech Systemen en Materialen (HTSM).
8.45 uur Presentatie Herman Moors, Snabbt
9.35 uur Uitleg innovatievouchers, Wim Renders, Brainport Development
9.45 uur Rondleiding & Presentatie Willems Baling
10.15 uur Einde officiële programma

Aanmelden
Aanmelding kan via deze link. Vragen? Neem dan contact op met Stefan Slenders – stefan@hetkop.nl

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de ondernemersverenigingen O.B.G.B.(Bladel), BOC (Bergeijk) Ondernemend Eersel, OVBRM (Reusel – De Mierden) en VIC Valkenswaard. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving en kunnen gebruik maken van subsidievouchers. Nog geen partner? Registreer je hier

Over Marc:
Marc Hendrikse, is Boegbeeld van het Topteam HTSM (High Tech Systems & Materials). Vanuit zijn jarenlange ervaring in de technologisch industrie zal Marc inzichten geven hoe je als ondernemer innovatie, digitalisering en automatisering in kan zetten om je efficiency te verbeteren en output te verhogen in een concurrerende wereld. Analyse van data is hierbij van cruciaal belang. In zijn carrière van 35 jaar heeft Marc Hendrikse veel ervaring opgebouwd in de technologische industrie. Allereerst in de Automotive sector, met management posities bij DAF Trucks en als directeur bij touringcar bouwer BOVA, en laatstelijk in de High Tech Equipment industrie als CEO van NTS-Group.

Over Herman en Snabbt:
Na zijn studie HTS werktuigbouw was Herman jarenlang actief als ICT-expert binnen de metaalindustrie. Het viel hem op dat met name automatisering op kantoor achterbleef in vergelijking tot de werkvloer. Herman heeft een rotsvaste geloof dat een goede voorbereiding mede bepalend is voor het succes van een bedrijf. Om die reden is Snabbt ontstaan.
Snabbt, Zweeds voor snel, is ontwikkeld op basis van jarenlange input van ervaren werkvoorbereiders en garandeert 90% tijdwinst op calculatie en werkvoorbereiding. Het programma wordt bovendien zo ingericht dat het naadloos past binnen bestaande werkprocessen.