19 maart HR-leerkring Coachend Leiderschap

Haal het beste uit je team! Help anderen te groeien in hun rol.


Deze onderwerpen staan centraal bij de HR Leerkring van 19 maart waar we ons verdiepen in de essentie van coachend leiderschap. Deze benadering is gefundeerd op het bouwen van vertrouwen, het bevorderen van empowerment en het stimuleren van ontwikkeling. Ontdek hoe je als leider je medewerkers ‘stuurt zonder de baas te spelen’ en hoe je hen inspireert persoonlijke en professionele doelen te realiseren.

 

ARBEIDSMARKT & ONTWIKKELING 

HR LEERKRING: Coachend Leiderschap

DATUM           19 maart 2024
TIJD                 08.30 – 10.00 uur
LOCATIE        Vergaderruimte  KOP-bureau, 2e verdieping Diamantweg 10                  
                          Hapert (pand waar onderin Subway is gevestigd) 

Programma 

08.15 Inloop
08.30 Welkom door Helen van de Kerkhof
08.35 Presentatie door Dirk Verhoeven, directeur van de Associatie voor Coaching
09.50 Mededelingen van KOP 
10.00 Afsluiting 

Voor wie? 

De HR-Leerkring van het Kempisch Ondernemers Platform is de plek voor Ondernemers en HR professionals om in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar te maken, praktijkervaringen te delen nieuwe inzichten op te doen en actualiteiten door te nemen.
De HR-Leerkring is er voor KOPpartners en KOPsponsors.  

 

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.
Vragen? Neem dan contact op met Helen van de Kerkhof, helen@hetkop.nl.
 

Over Dirk
Dirk Verhoeven (1972) is sinds 2013 (mede) eigenaar van de Associatie voor Coaching. Met meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten en coachend begeleiden van internationale multiculturele teams in een industriële omgeving, heeft hij in 2009 de stap gezet richting het Hoger Onderwijs. Binnen Avans Hogeschool, NCOI en LOI zijn diverse onderwijsprogramma’s ontwikkeld waarin coachend leren en coachend begeleiden van studenten en (jonge) ondernemers zijn geïntroduceerd. 

  

“Mijn passie ligt in het ontwikkelen en trainen van educatieve programma’s waarin coaching als begeleidings- en managementstijl de basis vormt. Of het nu kinderen, studenten, ondernemers of ondernemende werknemers zijn, ik geniet ervan wanneer mensen leren en zich ontwikkelen door eigen ontdekkingen. Volgens Michelangelo is beeldhouwen niets anders dan het beeld bevrijden uit de steen. Volgens mij is coachen het bevrijden van potenties uit de mens!”