12 december Meet & Match: Nog een paar plaatsen beschikbaar voor Meet & Match praktijkschool en speciaal voortgezet onderwijs leerlingen

Om ervoor te zorgen dat bedrijven beter weten wat jongeren bezighoudt en wat ze op school leren, organiseren we als KOP sinds 2021 in samenwerking met scholen Meet & Match-events. De eerstvolgende editie biedt naast kennismaken een unieke workshop voor bedrijven over het begeleiden van stagiaires met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

Meet & Match 12 december
Deze nieuwe editie vindt dinsdag 12 december plaats, helemaal gericht op leerlingen uit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Het Pius-X College, VSO De Groote Aard en het KOP willen bedrijven en andere geïnteresseerden graag kennis laten maken met deze jongeren, misschien wel toekomstige werknemers! Hiermee kunt u als bedrijf ontdekken wat de mogelijkheden zijn om een stageplaats aan te bieden of een vacature voor deze talenten onder de aandacht te brengen.

Programma
11.30 uur        Workshop voor bedrijven: Hoe om te gaan met stagiaires met specifieke ondersteuningsbehoeften?
Doel:
– Gevoel krijgen bij een praktijkschoolleerling
– Gevoel krijgen bij problematieken die gedrag vormgeven
Gevoel krijgen bij de complexiteit binnen begeleiding (er is geen vast recept)

12.30 uur        Lunch, scholen stellen zich kort voor
13.15 uur        Meet & Match met leerlingen, docenten en vertegenwoordigers bedrijfsleven
14.30 uur        Afsluiting, met gelegenheid tot netwerken
Tijdens de Meet & Match ga je samen met de leerlingen en docenten aan tafel in gesprek over enkele thema’s en stellingen. Zo leer je elkaar beter kennen! Daarna presenteert iedere ‘tafel’ de bevindingen aan de grote groep en is er ruimte om na te praten.

In gesprek met scholen over stages en kennismakingen
De scholen zijn uiteraard na afloop ook beschikbaar om in gesprek te gaan over mogelijkheden voor stages of kennismakingen!
We nodigen u graag uit aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst.

Aanmelden
– Aanmelden via deze link tot uiterlijk 23 november.
Start om 11.30 uur, eindtijd 14.30 uur
Locatie: Pius X-College, Lange Trekken 36, Bladel

Deelname aan de Meet & Match is gratis voor partners van het KOP, zij krijgen ook voorrang bij overschrijving van het aantal deelnemers. Bent u nog geen partner, dan kunt u dat hier worden. Leden van de ondernemersverenigingen BOC, OVBRM, OBGB, VICV en OE die nog geen partner zijn van het KOP, kunnen gratis éénmalig kennismaken met een KOPpartneractiviteit.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Fleur Besters, fleur@hetkop.nl, Programmamanager Talentontwikkeling KOP.