Voorinschrijving Meet & Match Rythovius College 9 april

In samenwerking met het voortgezet onderwijs organiseren we op 9 april op het Rythovius College een Meet & Match van 13.00-14.30 uur. We hebben hierbij plaats voor bedrijven aan de tafelgesprekken met leerlingen en docenten.

Wat is een Meet & Match
Samen met een andere ondernemer ga je met leerlingen en docenten aan tafel en a.d.h.v. stellingen met elkaar in gesprek over een bepaald thema.
Leerlingen vertellen hoe zij dit zien en visa versa. We bieden je de kans om te ervaren hoe jongeren denken over bepaalde onderwerpen die mogelijk voor jou van belang zijn als ondernemer. Ook leren jongeren jouw bedrijf kennen. Wie weet levert het een stage op of gaan ze hun profielwerkstuk rond een thema in jouw bedrijf doen!

Programma
Het programma en thema is nog niet definitief. Daarover dus later meer.

Aanmelden
In verband met de enorme belangstelling tijdens de vorige editie en een bijbehorende wachtlijst, is er nu al een mogelijkheid om je als eerste in te schrijven voor de Meet & Match. Aanmelden kan via deze link.

Voor wie?
Voor alle ondernemers in de Kempen die KOPpartner of KOPsponsor zijn.
Deelname aan de Meet & Match is gratis voor partners van het KOP, zij krijgen ook voorrang bij overschrijving van het aantal deelnemers. Bent u nog geen partner, dan kun u dat hier worden. Leden van de ondernemersverenigingen BOC, OVBRM, OBGB, VICV en OE die nog geen partner zijn van het KOP, kunnen gratis éénmalig kennismaken met een KOPpartneractiviteit.

Vragen
Voor vragen kun je vooraf altijd contact opnemen met Fleur Besters fleur@hetkop.nl, programmamanager Talentontwikkeling KOP of Helen van de Kerkhof, Helen@hetkop.nl, Officemanager KOP.